ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρομερή πρωτοβουλία: «Έγραψαν» τον διαιτητή και κράτησαν ενός λεπτού σιγή – ΒΙΝΤΕΟ

Τρομερή πρωτοβουλία: «Έγραψαν» τον διαιτητή και κράτησαν ενός λεπτού σιγή – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία συγκινητική ενέργεια προέβησαν οι παίκτριες των Aλμπαθέτε Νέξους και Ράγιο Βαγιεκάνο, όταν κράτησαν ενός λεπτού σιγή μολονότι δεν είχαν άδεια από την διαιτητή της αναμέτρησης.

Έχει ειπωθεί πολλές φορές αλλά είναι μία πραγματικότητα. Το ποδόσφαιρο υπάρχει για να ενώνει και την Κυριακή στο ματς πρωταθλήματος γυναικών ανάμεσα στην Αλμπαθέτε Νέξους και την Ράγιο Βαγιεκάνο το απέδειξαν εμπράκτως.

Η απώλεια ενός συγγενικού προσώπου από την φιλοξενούμενη ομάδα δεν… συγκίνησε την διαιτητή του παιχνιδιού που δεν έδωσε έγκριση για ενός λεπτού σιγή. Κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων μετά την σέντρα οι παίκτριες κάθισαν στο κέντρο κρατώντας ενός λεπτού σιγή.

Παρά το δεύτερο σφύριγμα της ρέφερι και το κάλεσμα να αγωνιστούν δεν υπάκουσαν στις εντολές της παρά μόνο όταν ολοκλήρωσαν το τελετουργικό, κερδίζοντας και το χειροκρότημα του κόσμου που βρισκόταν στο γήπεδο.

Δείτε το τρομερό βίντεο από την ισπανική As:

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top