ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ξεκαθαρίζει αν γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό το κοριτσάκι - Ήταν σε νάιλον σακούλα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ξεκαθαρίζει αν γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό το κοριτσάκι - Ήταν σε νάιλον σακούλα

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου νεογνού που εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου(17/03) σε νάιλον σακούλα στον χώρο διαμονής της 26χρονης μητέρας του από το Νεπάλ, πρόκειται να δώσει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν πως πρόκειται για κοριτσάκι, το οποίο όπως γράψαμε και προηγουμένως εντοπίστηκε μέσα σε νάιλον σακούλα μαζί με τον πλακούντα και τον ομφάλιο λώρο.

Στο καυτά ερωτήματα που εγείρονται γύρω από το θάνατο του νεογνού θα δώσει απαντήσεις η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, η οποία θα διενεργήσει νεκροτομή επί της σορού του την Τρίτη (20/03).

Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι αν το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό ή ακόμη η μητέρα του το γέννησε ή το απέβαλε.

Να θυμίζουμε πως οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας έχουν στα χέρια τους από το Σάββατο (17/03) ένταλμα σύλληψης της 27χρονης γυναίκας.

Οι ανακριτές αναμένουν του πράσινο φως από τους θεράποντες ιατρούς, έτσι ώστε να εκτελεστεί το ένταλμα και η 27χρονη να δώσει εξηγήσεις για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Η 27χρονη νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική υπό την φρούρηση αστυνομικών. Είχε μεταφερθεί από την Ελληνοκύπρια  εργοδότη της, παραπονούμενη για έντονους πόνους στην κοιλιά.

Μετά από εξέταση διαπιστώθηκε ότι ήταν λεχώνα κι ότι είτε απέβαλε είτε γέννησε το τελευταίο 24ωρο.

Από έρευνες που έγιναν στον χώρο διαμονής της εντοπίστηκε το άτυχο βρέφος, με τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους να πιστοποιεί τον θάνατο του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top