ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θερμή υποδοχή» Μογκερίνι σε Χριστοδουλίδη – Τα είπε και στο Ε.Λ.Κ. – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Θερμή υποδοχή» Μογκερίνι σε Χριστοδουλίδη – Τα είπε και στο Ε.Λ.Κ. – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Φεντερίκα Μογκερίνι στον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Την είδηση δημοσίευσε το ίδιο το Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο δημοσίευσε και φωτογραφίες από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων.

Ο κ. Χριστοδουλίδης μετέβη στις Βρυξέλλες την Κυριακή (18/3) για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, το οποίο συζητά την κατάσταση στην Ουκρανία, τη Συρία και το Ιράν, αλλά και την προετοιμασία της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα γίνει στις 22-23 Μαρτίου.

Ο Υπουργός Εξωτερικών είχε νωρίτερα συνάντηση με στελέχη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και δέχτηκε ιδιαίτερες ευχές για το νέο του πόστο.

Συνάντησε επίσης και τον Επίτροπο για θέματα Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστο Στυλιανίδη, ενώ είχε τετ α τετ με τη Φεντερίκα Μογκερίνι, όπως είπαμε.

Στο επίκεντρο της δικής του επίσκεψης βρίσκεται, αδιαμφισβήτητα, η τουρκική παραβατικότητα στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και πως αυτή θα παύσει για να επαναρχίσουν διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Κυπριακού.

Ενόψει μάλιστα και της ευρωτουρκικής συνόδου που θα γίνει στη Βάρνα της Βουλγαρίας στις 26 Μαρτίου, η επίσκεψη Χριστοδουλίδη κρίνεται άκρως σημαντική.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top