ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H Cobalt Air στο ξεκίνημα δρομολογίων από Λονδίνο στην Αθήνα

H Cobalt Air στο ξεκίνημα δρομολογίων από Λονδίνο στην Αθήνα

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου συνεχίζει την επέκταση του δικτύου - Το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου είναι η τρίτη διαδρομή από την Αθήνα. 

Η Cobalt Air, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, ενισχύει περαιτέρω το ευρωπαϊκό δίκτυο δρομολογίων της με την προσθήκη μιας νέας  υπηρεσίας (δύο φορές την εβδομάδα) από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου στην Αθήνα κάθε Τρίτη και  Σάββατο, με ισχύ από το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018.

Η νέα υπηρεσία της Αθήνας θα είναι η δεύτερη διαδρομή του Λονδίνου Gatwick για τον μεταφορέα, παράλληλα με την υπάρχουσα υπηρεσία Gatwick για Λάρνακα έξι φορές την εβδομάδα. Και οι δύο διαδρομές λειτουργούν με αεροσκάφος Airbus A320, με καμπίνα επαγγελματικής και οικονομικής θέσης.

Ο Andrew Madar, Διευθύνων Σύμβουλος της Cobalt Air, σχολίασε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να διευρύνουμε το αποτύπωμα μας στην ευρωπαϊκή αεροπορία και να αρχίσουμε απευθείας υπηρεσίες στο Λονδίνο προς την Αθήνα στο τέλος αυτού του μήνα. Το ταξιδιωτικό κοινό έχει πάρει στην καρδιά του το σχετικά νεανικό σήμα Cobalt και το ήθος του. Η παρουσία μας στην Αθήνα είναι ήδη ισχυρή λόγω των υφιστάμενων υπηρεσιών μας προς την Λάρνακα και την Πάφο από την ελληνική πρωτεύουσα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τον ανταγωνισμό και τους ελκυστικούς ναύλους στη διαδρομή Λονδίνο προς Αθήνα ".

Η διαδρομή London Gatwick προς Αθήνα θα παρουσιάσει το πρόσφατα αναπτυγμένο προϊόν της Cobalt, το οποίο διαθέτει μεγάλα ειδικά καθίσματα για επαγγελματικούς λόγους σε διαμόρφωση δύο επιπέδων με διάδρομο 40 ", προσφέροντας υψηλό επίπεδο άνεσης στο τετράωρο ταξίδι. Η Cobalt θα γίνει η μοναδική αεροπορική εταιρεία που προσφέρει καμπίνα επαγγελματικής κατηγορίας από το Gatwick στην Αθήνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top