ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παπουλής… για φίλημα! Αρχηγός με «καρύδια» και καρδιά…

Παπουλής… για φίλημα! Αρχηγός με «καρύδια» και καρδιά…

Ο Φώτης Παπουλής για άλλο ένα παιχνίδι (το δεύτερο κατά σειρά) κατάφερε να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί θεωρείται μια από τις πολυτιμότερες μονάδες στο ρόστερ των «κυανολεύκων» στα έξι χρόνια παρουσίας τους στον Λεμεσιανό σύλλογο.

Μετά την παράσταση του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τα δύο γκολ που πέτυχε και χάρισε τη νίκη και το «διπλό» στους «κυανόλευκους» κόντρα στην «Κυρία», ο Ελλαδίτης επιθετικός συνέχισε στους ίδιος ρυθμούς και στο ντέρμπι κορυφή με τον ΑΠΟΕΛ, σκόραρε άλλα δύο τέρματα.

Είτε αγωνιστεί πίσω από τον φουνταριστό, είτε αγωνιστεί στα «φτερά» το δεδομένο με τον  Φώτη Παπουλής είναι ένα… μπορεί να παίξει εξίσου καλά και να προσφέρει αρκετά στον Απόλλωνα και η συμβολή του, στις επιτυχίες της ομάδας του είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ο επιθετικός της ομάδας της Λεμεσού δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση του, κάτι που κάνει τον Σωφρόνη Αυγουστή να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς βλέπει ότι στην φαρέτρα του έχει ένα υπέρ – πολύτιμο «όπλο» το οποίο μπορεί να «σκοτώσει» τον οποιοδήποτε αντίπαλο ανά πάσα στιγμής.

Εκτός από το γεγονός ότι ο Παπουλής βοηθάει την ομάδα, ο ίδιος έχει θέσει και ένα προσωπικό στοίχημα… να «σπάσει» το ρεκορ των 14 τερμάτων που σημείωσε τις χρονιές 2016/17 και 2014/15.

Ο Ελλαδίτης με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ έφτασε τα 13 και πλέον το σπάσιμο του ρεκόρ του μοιάζει αρκετά εύκολο, αν αναλογιστούμε ότι απομένουν 7 αγωνιστικές μέχρι το τέλος.

Ο Απόλλωνας αυτή την στιγμή μετά την μεγάλη του νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι κορυφής φιγουράρει μόνος στην κορυφή του πρωταθλήματος και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, κάτι που αν το πετύχει θα οφείλει σε αυτό το κομμάτι πολλά και στην ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ και την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του Παπουλή, όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top