ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτσι γλιτώνει την ιστορική… ξεφτίλα ο Παναθηναϊκός!

Έτσι γλιτώνει την ιστορική… ξεφτίλα ο Παναθηναϊκός!

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την υπόθεση Βέμερ περιλαμβάνει μία υποσημείωση που δίνει στον Παναθηναϊκό το περιθώριο να αποφύγει την ιστορική ξεφτίλα.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό για τα οφειλόμενα προς τον Γενς Βέμερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό!

Οι αναβολές κάποια στιγμή θα σταματούσαν και αυτό συνέβη την περασμένη Τετάρτη όταν και ο δικαστής απέρριψε το αίτημα για μία ακόμα αναβολή και αποφάσισε η υπόθεση να συζητηθεί.

Έτσι, σήμερα βγήκε η απόφαση που πάντως μέσα στην λίγο-πολύ αναμενόμενη δικαίωση του παίκτη εμπεριέχει και ένα… καλό νέο.

Αυτό είναι πως το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της πλευράς του Γερμανού για άμεση ενεργοποίηση της ποινής κάτι που σημαίνει πως προκειμένου να συμβεί αυτό θα πρέπει ο δικηγόρος του Πάρις Ατλαμάζογλου να κάνει νέο αίτημα και εν συνεχεία να γίνει νέο δικαστήριο.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έχει ένα επιπλέον περιθώριο προκειμένου να βρει την «χρυσή τομή» με τον Γερμανό και να γλιτώσει από την ιστορική ξεφτίλα που θα φέρει την υπογραφή του μεγαλομετόχου του, Γιάννη Αλαφούζου.

Ο δικηγόρος του παίκτη λογικά θα καταθέσει το αίτημα άμεσα και από εκεί και πέρα είναι θέμα της ΕΠΟ το πότε θα οριστεί το δικαστήριο για αυτό.

Ως τότε οι πράσινοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και πάλι με τον Βέμερ ώστε έστω και την ύστατη ώρα να μπορέσουν να αποφευχθούν τα… ακόμα χειρότερα.

Το μόνο βέβαιο είναι πως για να μπει ένα τέλος και να μην γραφτεί η μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας ο μεγαλομέτοχος θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη για την υπόθεση ενός παίκτη που αποκτήθηκε επί ημερών του και εκ των υστέρων αποδείχθηκε 100% λανθασμένη μεταγραφική κίνηση.

Η υπόθεση του Βέμερ φάνταζε εξ’ αρχής να είναι η πιο δύσκολη από όσες σέρνονταν όλους τους τελευταίους μήνες στα δικαστήρια καθώς το συνολικό χρέος στον Γερμανό ξεπερνά τις 500.000 ευρώ.

Ένα ποσό που για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και λαμβάνοντας υπόψιν την πάγια στάση του Γιάννη Αλαφούζου να χρηματοδοτεί με το σταγονόμετρο, φαντάζει πολύ μεγάλο.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top