ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός στην Λεμεσό - Η απεργία των λεωφορείων έκλεισε σχολεία

Χαμός στην Λεμεσό - Η απεργία των λεωφορείων έκλεισε σχολεία

Θερμή παράκληση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Επαρχίας Λεμεσού, Κυριάκου Νικηφόρου μέσω του ThemaOnline, για εξαίρεση από την 48ωρη απεργία της ΕΜΕΛ των δρομολογίων που επηρεάζουν τους μαθητές.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ο κ. Νικηφόρου ανέφερε ότι από τη 48ωρη (20-21 Μαρτίου) απεργία επηρεάζεται μεγάλος αριθμός μαθητών σε μία κρίσιμη χρονική περίοδο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ‘χάνουν ώρες διδασκαλίας οι μαθητές που προετοιμάζονται για προεισαγωγικές εξετάσεις σε πανεπιστήμια’, ενώ όπως μας είπε δεν είναι η πρώτη φορά που χάνονται μαθήματα λόγω λεωφορείων.

Ακόμη, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τόνισε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ιδιαίτερα στις Τεχνικές Σχολές, αφού όπως εξήγησε, μεγάλος αριθμός μαθητών είναι από την επαρχεία και δεν έχουν άλλο μέσο προσέλευσης στα σχολεία. ‘Τμήματα των Τεχνικών λόγω της απουσίας μαθητών έχουν κλείσει για σήμερα’ δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα, ο κ. Νικηφόρου απευθύνει θερμότατη έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους, ΕΜΕΛ, Υπουργείο Εργασίας και Υπουργείο Συγκοινωνιών, όπως βρεθεί λύση και τα δρομολόγια που επηρεάζουν τους μαθητές να εξαιρεθούν από την απεργία.

Όσον αφορά τις απουσίες, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας είπε στο ThemaOnline ότι είχε επικοινωνία με τον Υπουργό Παιδείας, Κώστα Χαμπιαούρη και όσοι μαθητές αποδεδειγμένα δεν μπόρεσαν να φτάσουν στα σχολεία τους λόγω απεργίας, δεν θα χρεωθούν με αδικαιολόγητες απουσίες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top