ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επιδείξεις δεξιοτεχνίας με ποδήλατα στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λατσιών

Επιδείξεις δεξιοτεχνίας με ποδήλατα στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λατσιών

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του «Άρωνας MTB XCΟ 2018 - ΑΛΦΑΜΕΓΑ»

Με αφορμή τον 4ο αγώνα Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας Κύπρου,που διοργάνωσαν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης τους και σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Λευκωσίας, οι φίλοι του ποδηλάτου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 17/03 κόλπα με το αγαπημένο τους μέσον στο κατάστημα των Υπεραγορών στα Λατσιά.

Η εκδήλωση αποτέλεσε την έναρξη ενός ποδηλατικού διημέρου, το οποίο περιελάμβανε ποδηλατικές επιδείξεις, δραστηριότητες για παιδιά και φυσικά τον μεγάλο αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 18 Μαρτίου γύρω από το ύψωμα του Άρωνα στη Λευκωσία. Ο αγώνας «Άρωνας MTB XCΟ 2018 - ΑΛΦΑΜΕΓΑ» πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Στόχος της εκδήλωσης στο κατάστημα των Λατσιών ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού και η ενημέρωση παιδιών και γονέων για τα οφέλη της άσκησης. Ο κ. Γιώργος Θεοδότου, Διευθυντής Μάρκετινγκ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, δήλωσε σχετικά: «Σε μια εποχή που η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών από μικρή ηλικία είναι δεδομένη, θα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά ερεθίσματα για να καταφεύγουν και σε άλλες μορφές διασκέδασης που είναι παράλληλα ωφέλιμες για την πνευματική και σωματική τους υγεία».

Η κ. Νατάσα Κωνσταντινίδου, Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, τόνισε τη σημασία της άσκησης για τη σωστή ανάπτυξη και ευεξία των παιδιών και πρόσθεσε: «Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δε θα πάψουν ποτέ να δίνουν προτεραιότητα σε ό,τι αφορά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μικρών μας φίλων».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top