ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την επιστροφή του… ξεκαθαρίζει η παραμονή του!

Με την επιστροφή του… ξεκαθαρίζει η παραμονή του!

Αφού καθάρισε το μυαλό των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ από τη νέα ήττα από τον Απόλλωνα την περασμένη Κυριακή, είναι έτοιμοι να μπουν στην ουσία εξετάζοντας διεξοδικά το θέμα παραμονής ή όχι του Γιώργου Δώνη στον «γαλαζοκίτρινο» πάγκο.

Οι άσχημες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα με συνδυασμό την ήττα στο ντέρμπι κορυφής, έχουν προβληματίσει έντονα του Διοικούντες των περσινών πρωταθλητών, οι οποίοι τις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις για το μέλλον του Ελλαδίτη στον Αρχάγγελο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ελέω των υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου, δίνουν την ευκαιρία στους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ να σκεφτούν και να εξετάσουν με προσοχή όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να πάρουν αποφάσεις εν βρασμό ψυχής.

Το σενάριο πάντως να αποδεσμευτεί ο Γιώργος Δώνης από τους «γαλαζοκίτρινους» συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και η επιστροφή του Ελλαδίτη τεχνικού από την Ελλάδα θα σηματοδοτήσει και εξελίξεις στον Αρχάγγελο.

Η Διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη πάντως φαίνεται να γέρνει προς την λύση συνεργασίας του Ελλαδίτη κόουτς και εντός των επόμενων ημερών (ίσως και αύριο) αναμένεται συνάντηση του Δώνη με τον ισχυρό άνδρα του ΑΠΟΕΛ, μια συνάντηση η οποία θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον του Ελλαδίτη τεχνικού.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top