ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σκέφτηκα πολλές φορές να σταματήσω την καριέρα μου»

«Σκέφτηκα πολλές φορές να σταματήσω την καριέρα μου»

O Κροάτης ακραίος αμυντικός της Ανόρθωσης με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος ελέω των Εθνικών ομάδων, βρέθηκε στην πατρίδα του και μίλησε σε διαδικτυακό μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στην Ανόρθωση, στο κεφάλαιο Εθνική και τις εντυπώσεις του από την Κύπρο.

Για τον τρόπο που δέχθηκε την πρόταση: «Σκέφτηκα να σταματήσω την καριέρα πολλές φορές, αλλά πάντα ήμουν σε θέση να πείσω τους προπονητές ή τους συμπαίκτες μου. Είχα μια επαφή με την NK Koper, η οποία τελικά δεν κατέληξε δυστυχώς λόγω της κατάστασης στον σύλλογο. Κατόπιν μου τηλεφώνησε Σίντενφελντ και έτσι έφτασα στην Κύπρο. Και το απολαμβάνω πραγματικά. Είναι ωραίο, ζεστό το κλίμα.  Εκεί, ήταν 24 °C και πήγα με κοντό μανίκι στο Ζάγκρεμπ.  Έτσι όλοι με κοίταξαν παράξενα όταν έφτασα…»

Για το Κυπριακό πρωτάθλημα και το Ελληνικό: «Το πρωτάθλημα είναι ενδιαφέρον, ισορροπημένο και δεν είναι καθόλου εύκολο.  Υπάρχουν έξι σύλλογοι ίσοι που αγωνίζονται για τον τίτλο του πρωταθλητή. Και τα γήπεδα είναι γεμάτα, οι οπαδοί είναι θερμοί, αλλά δεν δημιουργούν προβλήματα όπως στην Ελλάδα»

Για το πώς προέκυψε η συμφωνία με την Ανόρθωση: «Έχω υπογράψει συμβόλαιο για άλλη μια χρονιά, έτσι θα μένω στην Κύπρο. Το μόνο που λείπει είναι η οικογένεια μου, αλλά τώρα θα δούμε πώς θα αποφασίσει το αφεντικό. Ο «αρχηγός» είναι η κόρη μου που πήγε στην πρώτη τάξη πέρυσι, οπότε δεν θέλαμε να χαλάσουμε αυτή την εμπειρία. Τώρα, αν το επιθυμεί, μπορεί να έρθει σε μένα».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top