ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η… κίνηση που ετοιμάζει ο Γιαννακόπουλος για να σώσει το «τριφύλλι»

Η… κίνηση που ετοιμάζει ο Γιαννακόπουλος για να σώσει το «τριφύλλι»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκοπεύει να δώσει ως «εγγύηση» στους επενδυτές ένα μεγάλο μέρος από τα δικά του ποσοστά συμμετοχής στα κέρδη του project, προκειμένου εκείνοι να μπουν άμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βρίσκεται σήμερα στο Λονδίνο προκειμένου να έρθει σε επαφή με το fund των επενδυτών, θέλοντας να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το «Athens Alive» αλλά και για τα δεδομένα που αφορούν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το τριφύλλι με την στάση του Γιάννη Αλαφούζου οδηγείται στη Β΄ Εθνική και γι΄ αυτό τον λόγο ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να προλάβει τα χειρότερα. Στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να επισπευσθούν οι διαδικασίες για να αλλάξει όσο πιο σύντομα γίνεται χέρια η ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει από τους επενδυτές τη δέσμευση πως θα καταθέσουν νέα συγκεκριμένη πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο, έτσι ώστε να αποκτήσουν άμεσα τον έλεγχο της ομάδας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκοπεύει να μειώσει σε σημαντικό βαθμό το δικό του ποσοστιαίο μερίδιο συμμετοχής στα πιθανά μελλοντικά κέρδη από την επένδυση στο ΟΑΚΑ, με σκοπό αυτά τα χρήματα που είχαν προϋπολογιστεί στο project να πάνε στην ΠΑΕ για να σωθεί η χρονιά.

Ουσιαστικά ο Γιαννακόπουλος παραιτείται από ένα σημαντικό μέρος των κερδών που θα μπορούσαν να υπάρξουν από τη συμμετοχή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο εγχείρημα, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την εγγύση στους επενδυτές για την άμεση είσοδό τους στην ΠΑΕ. 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top