ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Toyota GR Supra Racing Concept

Toyota GR Supra Racing Concept

Επιστρέφει ο θρύλος της Toyota

Η αποκάλυψη της νέας Toyota Supra στην αγωνιστική της μορφή ήταν ίσως το σημαντικότερο highlight του φετινού Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης. Παρά το ότι πολλοί περίμεναν την έκδοση δρόμου στην Ελβετική πόλη, εντούτοις η Toyota αποφάσισε να δώσει μια πρώτη γεύση για το πώς θα μοιάζει η νέα γενιά της Supra παρουσιάζοντας πρώτα την αγωνιστική της έκδοση.

 

Το Toyota GR Supra Racing Concept διαθέτει μια άκρως δυναμική και επιθετική εμφάνιση κάνοντας εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών, όπως το πλαστικό στα τζάμια και του carbon στους προφυλακτήρες, στους εξωτερικούς καθρέπτες, στους τροχούς και στον πίσω διαχύτη, αλλά και στη μεγάλη αεροτομή. Με ίδια δυναμικά χαρακτηριστικά αποκαλύφθηκε και το καθαρά αγωνιστικό εσωτερικό του μοντέλου με το rollcage και τομπάκετ κάθισμα να δεσπόζουν του χώρου. Οι άνθρωποι της Toyota δεν απεκάλυψαν στοιχεία για τον κινητήρα που βρίσκεται τοποθετημένος μπροστά ενώ η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται στους πίσω τροχούς.

Η ανάπτυξη του GR Supra Racing Concept πραγματοποιήθηκε από την Toyota Gazoo Racing, και προορίζεται αποκλειστικά για τις πίστες. Όμως, είναι η μελέτη που αποτελεί τη βάση για το μοντέλο παραγωγής που αναμένεται εντός του 2019. Ένα μοντέλο που, παρατηρώντας την αγωνιστική του έκδοση, μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε ότι θα διαθέτει μια εντυπωσιακή σπορ σχεδίαση, θα είναι ελαφρύ, συμπαγές και γρήγορο.

Το αγωνιστικό μοντέλο παρουσιάστηκε με τον αριθμό 90 στις πόρτες του, μια κίνηση που αποτελεί μια ιστορική αναφορά στην κωδική ονομασία του εμβληματικού Supra.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι  η πρώτη Supra, η οποία παρουσιάστηκε το 1978, έφερε τον κωδικό Α40, η δεύτερη (1981) τον Α50, η τρίτη (1986) τον Α60 και η τέταρτη (1993) τον Α70.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το GR Supra Racing Concept θα κυκλοφορήσει και σε ψηφιακή μορφή, καθώς θα είναι διαθέσιμο τον ερχόμενο μήνα στο βιντεοπαιχνίδι Gran Turismo Sport.

Περισσότερες Πληροφορίες www.toyota.com.cy

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top