ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

'Πρώτη φορά τέτοια υπόθεση για την Αστυνομία' - Αισιόδοξος ο Μαργκάσα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

'Πρώτη φορά τέτοια υπόθεση για την Αστυνομία' - Αισιόδοξος ο Μαργκάσα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από την πόρτα του ΤΑΕ Αρχηγείου γύρω στις 11:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (21/3), πέρασαν οι τρεις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας , συνοδευόμενοι από τον νομικό σύμβουλο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, για να συναντήσουν για ενάμιση ώρα περίπου τον ΤΑΕ Αρχηγείου, Χριστόφορο Μαυρομμάτη.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Έξω από το αρχηγείο δημοσιογράφοι από πολλά ΜΜΕ, αθλητικογράφοι και αστυνομικοί συντάκτες, είδαν τους τρεις ποδοσφαιριστές να εξέρχονται της πύλης αισιόδοξοι ότι το όνομα τους θα ‘καθαρίσει’, όπως δήλωσε και ο κ. Μαργκάσα.

‘Πρώτη φορά οι ανακριτές χειρίζονται τέτοια υπόθεση’, ανάφερε ο νομικός σύμβουλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, Λοΐζος Χατζηδημητρίου, σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση στο ΤΑΕ.

Ακόμη, οι Αρχές διαβεβαίωσαν την πλευρά των Μαργκάσα, Σοάρες και Λόπες ότι θα προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ σε ερώτηση συναδέλφου αν η Αστυνομία ήρθε σε επαφή με τον κ. Πέτεφ, ο κ. Χατζηδημητρίου δεν θέλησε να προβεί σε σχόλιο για τις έρευνες.

Ο Μαργκάσα δήλωσε ότι είναι καθαρός, δεν θέλει να προκαλέσει πρόβλημα στην Ομόνοια ενώ ανέφερε χαρακτηρίστηκα ‘ δεν θέλω να ασχοληθώ με τον κ. Πέτεφ’.

Πάντως, όπως αναφέραμε και νωρίτερα, οι ποδοσφαιριστές έθεσαν εαυτό στην διάθεση των αρχών ενώ είναι σύμφωνοι με κάθε έλεγχο που πιθανόν να χρειαστεί κατά τις έρευνες, με στόχο να διαλευκανθεί η υπόθεση και να ‘καθαρίσει’ το όνομα τους.

Τέλος, κατά την έξοδο τους από το Αρχηγείο Αστυνομίας οι τρεις ποδοσφαιριστές φάνηκαν αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υπόθεσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top