ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα Ιστοσελίδα από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Νέα Ιστοσελίδα από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Παράλληλα με την υπογραφή συμφωνίας για τη δεύτερη φάση των κατασκευαστικών εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου και την εξαιρετική πρόοδο που σημειώνεται στην κατασκευή των λιμενικών έργων και των έργων υποδομής, ολοκληρώνεται το rebranding της Μαρίνας Αγίας Νάπας, που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017, με τη λειτουργία της νέας της ιστοσελίδας, σε δομή και λειτουργικότητα αντάξια του διεθνούς και κοσμοπολίτικου χαρακτήρα του έργου. 

Η νέα ιστοσελίδα στηρίζεται σε ένα απλό και εύχρηστο σχεδιασμό που επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση σε φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, δίνοντάς του παράλληλα πολλαπλές δυνατότητες επιλογών, όσον αφορά στη γλώσσα και την εξειδικευμένη πληροφόρηση που επιθυμεί. Η ιστοσελίδα της Μαρίνας Αγίας Νάπας περιλαμβάνει ιστολόγιο, το οποίο φιλοξενεί τις τελευταίες ειδήσεις που αφορούν στο έργο και προβάλλει ενδιαφέροντα και χρήσιμα στοιχεία για το έργο και την εξέλιξή του.

Ανταποκρινόμενη στο διεθνές ενδιαφέρον που παρατηρείται, η ιστοσελίδα παρέχει όλο το ενημερωτικό υλικό, τα εξειδικευμένα φυλλάδια της και τα νέα της εταιρείας στα αγγλικά, τα αραβικά, τα ρωσικά και τα κινέζικα. Οι επισκέπτες της νέας ιστοσελίδας μπορούν να βρουν αποκλειστικές πληροφορίες για τη Μαρίνα καιγια το σύνολο του έργου, καθώς και να  γνωρίσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαμερισμάτων και των ανεξαρτήτων κατοικιών.

Η νέα ιστοσελίδα ενσωματώνειτις τελευταίες τεχνολογίες στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μεταφέρει στους χρήστες της τη μοναδική εμπειρία της Μαρίνας της Αγίας Νάπας, αντανακλώντας τη σημαντικότητα του έργου και τη νέα εταιρική ταυτότητααυτής της οικιστικής και τουριστικής ανάπτυξης υψηλού επιπέδου.

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι: www.MarinaAyiaNapa.com

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρονήσου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας προνοεί την κατασκευή 190 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 29 πολυτελών επαύλεων, μαρίνας με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείου, καθώς και μιας σειράς από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.

https://www.youtube.com/watch?v=YNn5OLnL1hk&feature=youtu.be

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top