ΠΑΡΑ-THEMA

Ισχυρό και ηχηρό ΣΟΚ στον ΑΠΟΕΛ

Ισχυρό και ηχηρό ΣΟΚ στον ΑΠΟΕΛ

«Τέσσερα τζιαι τέσσερα κάμνουσιν οχτώ» λέει ένα Κυπριακό παραδοσιακό τραγούδι. Αναφερόμαστε φυσικά στις δύο «τεσσάρες» που δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ από τον άμεσο διεκδικητή του τη φετινή χρονιά  και φαίνεται πως «έπεισαν» τον Πρόδρομο Πετρίδη, ώστε να ανακατέψει την τράπουλα για να οδηγηθούν οι γαλαζοκίτρινοι στο 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

 Του Στέλιου Στυλιανού

Ο Δώνης σε αντίθεση με τον Πέτεφ, δεν έχει εχθρούς εντός της ομάδας, άλλωστε πρόκειται για ένα προπονητή που ήρθε μετά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, διαχειρίστηκε πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς σε βασικές μονάδες της ομάδας και κράτησε ένα καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια.

Ωστόσο τις τελευταίες βδομάδες η ομάδα δεν παρουσιάζει την εικόνα που η διοίκηση θα ήθελε γεγονός που όπως όλα δείχνουν θα οδηγήσει τον Ελλαδίτη τεχνικό στην πόρτα εξόδου.

 Οκτώ προπονητές σε 5 χρόνια άλλαξε ο ΑΠΟΕΛ, καταφέρνει όμως πάντα να πάρει τον πολυπόθητο τίτλο. Θα γίνει αυτό και για 6η χρονιά; Οι πιθανότητες θα λέγαμε είναι μοιρασμένες με τον Απόλλωνα να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Τι θέλει όμως να πετύχει ο Πρόδρομος Πετρίδης και η διοίκηση των γαλοζοκιτρίνων της Λευκωσίας; Ουσιαστικά ένα «σοκ» ή καλύτερα ένα «ηλεκτροσόκ» στους ποδοσφαιριστές, ώστε να ανεβάσουν απόδοση, να αφυπνιστούν και να παρουσιαστούν με ανεβασμένη ψυχολογία. Το μήνυμα είναι ένα και είναι σαφές, ο ΑΠΟΕΛ θέλει και αυτό το πρωτάθλημα και όποιος δεν μπορεί να αποδώσει στα στάνταρντ που πρέπει θα έχει πρόβλημα….

Αποδιοπομπαίος τράγος ο Δώνης; Ίσως. Θα είναι αυτή η κίνηση (για άλλη μια χρονιά) σωστή; Ίσως, Το «ηλεκτροσοκ» πάντως που ετοιμάζει ο «Μανιταράς» σίγουρα θα στείλει τα μηνύματά του...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top