ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

ΚΑΙΡΟΣ: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Θερµή αέρια µάζα θα επηρεάζει την περιοχή µέχρι και την Παρασκευή 23/3. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη, που αναµένεται να υποχωρήσει από το απόγευµα του Σαββάτου.

Tην Πέμπτη 22/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, ενώ στα προσήνεµα το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά, γύρω στους 14 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.

Την Παρασκευή 23/3 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα παρατηρηθούν αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Το Σάββατο 24/3 διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που πιθανό να δώσει µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση.

Την Κυριακή 25/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top