ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Θέλει συνάντηση ο Αναστασιάδης – Ζητά υποσχέσεις ο Ακιντζί

Θέλει συνάντηση ο Αναστασιάδης – Ζητά υποσχέσεις ο Ακιντζί

Οι διαφωνίες που προκύπτουν μεταξύ του Προέδρου Αναστασιάδη και του Μουσταφά Ακιντζί, σχετικά με τον σκοπό και τον στόχο που γίνεται η προσπάθεια για συνάντηση, στέκονται εμπόδιο στον καθορισμό ημερομηνίας πραγματοποίησής της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Πολίτη», ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, θεωρεί ότι θα ήταν πιο χρήσιμο μια άτυπη συνάντηση μεταξύ του ιδίου και του Μουσταφά Ακιντζί, ενώ ο τ/κ ηγέτης, περιμένει από την Ε/κ πλευρά να δώσει ενδείξεις για πολιτική ισότητα και ειδικότερα της εκ περιτροπής προεδρίας αλλά και για την διάθεση συνεννόησης σε σχέση με το φυσικό αέριο, χωρίς να περιμένει απαραίτητα δημόσιες δεσμεύσεις.

Επίσης, ο Ακιντζί, θέλει να γνωρίζει ποιο είναι το αναμενόμενο αποτέλεσμα αλλά και να ξεκαθαρίσει το τοπίο των ευρωτουρκικών στην Βάρνα.

Πάντως, στο δημοσίευμα της εφημερίδας, αναφέρεται ότι πηγές και από τις δύο πλευρές, δεν θέλουν να διακινδυνέψουν οριστική κατάρρευση μετά από μια ενδεχομένως αποτυχημένη συνάντηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top