ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεμιστοκλέους προς Κληρίδη: ‘Εγώ δεν είμαι η Ελενίτσα Λοΐζίδου’- VIDEO

Θεμιστοκλέους προς Κληρίδη: ‘Εγώ δεν είμαι η Ελενίτσα Λοΐζίδου’- VIDEO

Αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ, Αντρέα Θεμιστοκλέους και του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, μετά από δημοσίευση του πρώτου για διαγραφές πρόστιμων της οικογένειας Πολυβίου, από τον κ. Κληρίδη.

Κληθείς να σχολιάσει την δημοσίευση που έκανε το πρωί της Πέμπτης (22/3) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, και την απάντηση που έλαβε από τον Γενικό Εισαγγελέα, ο κ. Θεμιστοκλέους αρχικά ανάφερε πως ‘το ανέκδοτο περί υποκλοπής των εγγράφων, καλό θα ήταν για τον Γ. Εισαγγελέα να μην το επαναλαμβάνει. Συμπλήρωσε πως ‘είναι ανέκδοτο που φτάνει τα όρια της ανοησίας’.

‘Είναι που είναι ανεπαρκής, ακατάλληλος και ανίκανος, δεν μπορεί να καταντά και γελοίος’ ανάφερε στην συνέχεια και υποστήριξε πως, ‘τα έγγραφα αυτά είχαν παρουσιαστεί σε δίκες και οι δίκες στην Κύπρο είναι δημόσιες’ και διερωτήθηκε, ‘άρα για πoια υποκλοπή μιλά ο Γ. Εισαγγελέας;’.

Επίσης, ο κ. Θεμιστοκλέους, ανέφερε πως, ‘δεν μπορείς κύριε, για την ίδια κατηγορία την οποία απαλλάσσεις σωρηδόν τους φίλους σου, να ζητάς άρση ασυλίας βουλευτή’.

Επιστρέφοντας στα όσα δήλωσε ο Γ. Εισαγγελέας είπε, ‘πως μπορεί να μιλά για υποκλοπή; Τι είμαι εγώ; Η KGB η CIA και υποκλέπτω έγγραφα;’ και συνέχισε λέγοντας: ‘Εξάλλου εμένα με λένε Αντρέα Θεμιστοκλέους και όχι Ελενίτσα Λοϊζίδου’.

Ο κ. Θεμιστοκλέους, να αναφέρουμε ότι το πρωί της Πέμπτης (22/3) ανήρτησε έγγραφα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Facebook, όπου όπως υποστήριζε, η οικογένεια του Πόλυ Πολυβίου, έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης από τον κ. Κληρίδη, ο οποίος προχώρησε σε διαγραφή προστίμων για τροχαίες παραβάσεις, που αφορούσαν μέλη της οικογένειας.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Θεμιστοκλέους πατώντας ΕΔΩ

Στο πιο κάτω βίντεο δείτε όσα δήλωσε ο κ. Θεμιστοκλέους στον Alpha Κύπρου:

https://www.youtube.com/watch?v=sl57N1QA3AM

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top