ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λαΐφης: «Ήθελα να σηκώσω την κυπριακή σημαία, για να τη δει όλος ο κόσμος»

Λαΐφης: «Ήθελα να σηκώσω την κυπριακή σημαία, για να τη δει όλος ο κόσμος»

Δείτε τι δήλωσε στον Super Sport FM 104.0, ο διεθνής άσος της Σταντάρ Λιέγης, Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο για το φιλικό ματς της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών με αντίπαλο το Μαυροβούνιο (23/03, 18:00).

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φιλικό με το Μαυροβούνιο: «Κάνουμε μία νέα αρχή με την Εθνική ομάδα. Ήρθαν νέα παιδιά και αύριο έχουμε ένα φιλικό αγώνα που είναι σημαντικός για εμάς και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε αρκετά νέα παιδιά με ταλέντο στην ομάδα και αν δουλέψουμε όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε.

Για το Πρωτάθλημα Εθνών: «Έχουμε ένα φιλικό τώρα και θα δώσουμε ακόμα ένα τον Μάιο. Το πρωτάθλημα των Εθνών, θα είναι μία καλή ευκαιρία για διάκριση».

Για το αν είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα: «Κάνουμε μία νέα αρχή και χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Χωρίς αυτούς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μόνο έτσι θα έρθει η επιτυχία και είναι κάτι που το θέλουμε όλοι. Δεν είναι εύκολο, όμως άλλαξε ο τρόπος σκέψης στην Εθνική ομάδα και όλοι θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι η Εθνική μας μπορεί να τα καταφέρει και υπάρχει θέληση απ΄ όλα τα παιδιά».

Για το ότι πανηγύρισε το κύπελλο με τη Σταντάρ, κρατώντας την κυπριακή σημαία: «Ήταν μία μοναδική στιγμή για εμένα, αφού ήταν ο πρώτος μου τίτλος και τον χάρηκα με τη ψυχή μου. Ήθελα να σηκώσω την κυπριακή σημαία, για να τη δει όλος ο κόσμος. Εγώ ήμουν στην κερκίδα, αλλά είχα πολλή αγωνία και ένταση. Ήθελα να μπω μέσα να παίξω, αλλά δεν μπορούσα. Μόλις τελείωσε το ματς, τρέξαμε και αγκαλιαστήκαμε όλοι και αυτές τις στιγμές, θα τις θυμάμαι για πάντα».

Για τη σημασία που έχει για τον ίδιο, η κατάκτηση ενός τροπαίου στο εξωτερικό: «Είναι ένας τίτλος στο βιογραφικό σου και είναι πολύ σημαντικός. Για έναν Κύπριο, το να παίρνει τίτλο στο εξωτερικό, είναι μεγάλη επιτυχία».

Για το αν θα συνεχίσει στη Σταντάρ Λιέγης: «Δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρα. Η ομάδα μου έδειξε ότι θα κάνει το βήμα για να με αγοράσει, κι εγώ αυτό περιμένω. Ότι και να έρθει όμως, θα είναι καλοδεχούμενο. Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες εκτός Βελγίου. Στόχος μου ήταν να καθιερωθώ στην ενδεκάδα. Έχουμε ακόμα δέκα παιχνίδια και στόχος μου είναι να παίξω σε όλα και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν πίστευε στην ανέλιξη του: «Όταν πήγα στο Βέλγιο, ήμουν λίγο φοβισμένος μέχρι να μπω στο ρυθμό. Όταν άρχισα να παίζω όμως, το πίστεψα και όλα πάνε καλά».

Για τη στήριξη που είχε από οπαδούς της Ομόνοιας στον τελικό του κυπέλλου: «Πήγα και τους μίλησα, μου έδωσαν συγχαρητήρια και τους ευχαρίστησα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top