LIFESTYLE

Συγκινεί Κύπρια επώνυμη για το 2χρονο παιδί της– ‘Έδωσε τη δική του μάχη’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκινεί Κύπρια επώνυμη για το 2χρονο παιδί της– ‘Έδωσε τη δική του μάχη’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκινητική είναι η δημοσίευση της Κύπριας τραγουδίστριας, σχετικά με το δίχρονο παιδάκι της, όπου σύμφωνα με την ίδιας, για δύο μήνες έδινε την δική του μάχη και τελικά τα κατάφερε.

Η τραγουδίστρια, Έλενα Ανδρέου, το βράδυ της Πέμπτης (22/3) ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, φωτογραφίες του παιδιού της με αφορμή τα γενέθλιά του, λέγοντας ότι δύο χρόνια πριν, έμαθε σε όλους τι σημαίνει ‘θαύμα’.

‘Κάθε μέρα ευχαριστώ τον Θεό και φυσικά τους ανθρώπους (γιατρούς και νοσηλευτές της μονάδας εντατικής νεογνών)’ αναφέρει επίσης η Κύπρια τραγουδίστρια, θέλοντας να επισημάνει την δυσκολίες που αντιμετώπισε στην γέννηση του παιδιού της.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα αναφέρει στην δημοσίευσή της, «Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια, δύο χρόνια γεμάτα ευτυχία, αγάπη, συγκίνηση και πίστη στο θεό.... Αφού σαν σήμερα μικρέ μου άγγελε μας έμαθες όλους εμάς τι σημαίνει "θαύμα"!!! Για Δυόμιση ολόκληρους μήνες έδινε στη δική σου μάχη και τα κατάφερες! Κάθε μέρα ευχαριστώ το θεό και φυσικά τους υπέροχους ανθρώπους( Γιατρούς και νοσηλευτές της μονάδας εντατικής νεογνών) Για την αγάπη και την φροντίδα σε όλα τα μωρά θαύματα και στο δικό μου μικρό θαυματάκι. Να ζήσεις αγάπη μας και πάντα με υγεία και χαμόγελο..»!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top