ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα όσα λέει ο δικηγόρος της Ομόνοιας για την αγωγή κατά του Πέτεφ και τι αποκάλυψε

Όλα όσα λέει ο δικηγόρος της Ομόνοιας για την αγωγή κατά του Πέτεφ και τι αποκάλυψε

Σε ραδιοφωνική εκπομπή του «Active» μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο νομικός σύμβουλος της Ομόνοιας, Γιώργος Χριστοφίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα αγωγής των «τριφυλλοφόρων» κατά του Βούλγαρου κόουτς, Ιβάιλο Πέτεφ.

Οι τοποθετήσεις του:

-«Η Ομόνοια έχει προβεί σε μονομερή τερματισμό του συμβολαίου και η εξέλιξη προκύπτει λόγω της κορύφωσης κάποιων ενεργειών του Ιβάιλο Πέτεφ. Οι δηλώσεις του κατά το Σωματείο θεωρεί πως έχει παραβιάσει την μεταξύ τους σύμβαση και την έχει τερματίσει θέλοντας να διαφυλάξει τα συμφέροντα του Σωματείου της».

-«Το Σωματείο έχει καταχωρήσει αγωγή, για δυσφημιστικές δηλώσεις οι οποίες προκαλούν σοβαρή και ανεπανόρθωτη ζημιά στην Ομόνοια. Έχει λάβει ήδη την επιδότηση ο κ. Πέτεφ και αναμένονται οι περαιτέρω ενέργειες που θα προκύψουν. Στην αγωγή του έχει ζητηθεί να μην μιλά δημόσια γενικά για την Ομόνοια».

Όσον αφορά τη σοβαρότητα της υπόθεσης ο Γιώργος Χριστοφίδης παρατήρησε «Είναι σοβαρή εξαιτίας πολλών παραμέτρων. Γιατί κρίνονται οι δηλώσεις του, αναγάγει μια εργασιακή σύμβαση σε τέτοιο επίπεδο, είναι σοβαρή και πρωτοφανής αν δεν κάνω λάθος ίσως είναι η πρώτη φορά που εργοδοτούμενος οδηγείται σε τέτοια κατάσταση».

Την ίδια ώρα ο νομικός σύμβουλος της Ομόνοιας αποκάλυψε ότι ο Ιβάιλο Πέτεφ έχει παραπεμφθεί και στον Αθλητικό Δικαστή «Έχει παραπεμφθεί και από τον πειθαρχικό εισαγγελέας ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου σύμφωνα με την προκήρυξη της ΚΟΠ.

Κλείνοντας ο δικηγόρος της Ομόνοιας επισήμανε ότι «Εξετάζονται και διάφορες άλλες παράμετροι που προκύπτουν από την υπόθεση ίσως τις επόμενες μέρες να πούμε περισσότερα. Δεν αποκλείεται να κινηθούν νομικά και τα μέλη του Δ.Σ κατά του Ιβάιλο Πέτεφ».

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα θέματα της Ομόνοιας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top