ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ : Της ζητούσε επίμονα να του δώσει ναρκωτικά – Θα εξεταστεί απο ψυχίατρο

ΠΑΦΟΣ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ : Της ζητούσε επίμονα να του δώσει ναρκωτικά – Θα εξεταστεί απο ψυχίατρο

Στην σύλληψη 21χρονου από την Πάφου προχώρησε το ΤΑΕ σε σχέση με την υπόθεση εμπρησμού διαμερίσματος γυναίκας στην Πάφο που σημειώθηκε το Σάββατο (17/03)

Μετά από πληροφορίες, η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες σε 21χρονο καθώς θεωρείται ύποπτος για το εμπρησμό του διαμερίσματος. Μάλιστα, για την ίδια υπόθεση καταζητούνται άλλα δυο πρόσωπα ηλικίας 20 και 38 χρόνων αντίστοιχα.

Τα εν λόγω πρόσωπα φέρεται να μετέβησαν στην οικία της παραπονούμενης το Σάββατο (17/03) απειλώντας της να τους δώσει ποσότητα ναρκωτικών ουσιών (Crystal).

Ο 21χρονος οδηγήθηκε την Πέμπτη (22/03) στα κρατητήρια ενώ αναμένεται να εξεταστεί την Παρασκευή (23/03) από ιατρό για την ψυχική του κατάσταση καθώς προηγουμένως είχε νοσηλευτεί στην Αθαλάσσα.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, γυναίκα από την Σλοβακία κατήγγειλε ότι στις 17:30 το Σάββατο (17/03) όταν επέστρεψε στο διαμέρισμα της που διατηρεί στην Πάφο δεν μπορούσε να ανοίξει την κύρια είσοδο.

Επιπρόσθετα  όπως ανέφερε στις ανακριτικές αρχές, πληροφορήθηκε από γνωστό της πρόσωπο το οποίο βρισκόταν κάτω από διαμέρισμα της ότι λίγα λεπτά πρωτίστως είδε να εξέρχονται από το διαμέρισμα της και συγκεκριμένα από την μπαλκονόπορτα ένα πρόσωπο το οποίο γνώριζε από τον Μούταλο και ακόμη ένα δεύτερο άτομο .

Στην συνέχεια, η παραπονούμενη εισήλθε στο διαμέρισμα της χωρίς να διαπιστώσει οτιδήποτε. Μετά από πάροδο λίγης ώρας, εμφανίστηκε στην είσοδο του διαμερίσματος της ένα άλλο νεαρό πρόσωπο από το Μούταλο και της ζητούσε επίμονα να της ανοίξει.

Η γυναίκα του ζητούσε να φύγει αλλά αυτός δεν έφευγε και την απειλούσε ότι αν δεν του ανοίξει θα της κάψει το διαμέρισμα.

Σε κάποια στιγμή ο νεαρός κατάφερε και άνοιξε το παράθυρο του διαμερίσματος που βρίσκεται δίπλα από την κύρια είσοδο και έθεσε φωτιά σε κουρτίνα που βρισκόταν μπροστά από το παράθυρο και στην συνέχεια έφυγε μαζί με το πρόσωπο που συνόδευε.

Η παραπονούμενη με την βοήθεια φιλικού της προσώπου κατάφερε και έσβησε την φωτιά προτού αυτή επεκταθεί.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top