ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ: Αντιδράσεις στο Κακουργιοδικείο- ‘Υπάρχει Θεός και Δικαστήριο’

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ: Αντιδράσεις στο Κακουργιοδικείο- ‘Υπάρχει Θεός και Δικαστήριο’

Αντιδράσεις κατά την εξέταση του Βαλεντίνου Στυλιανού και παρατηρήσεις από την Πρόεδρο. Καταβεβλημένοι συγγενείς και φίλοι παρακολουθούσαν την δικαστική διαδικασία.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Εξαντλητική η δικαστική διαδικασία, την Παρασκευή (23/3), στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, για την υπόθεση φόνου του Ανδρέα Στυλιανού άλλως "Αμερικάνου", μετά από τροχαία σύγκρουση στις 7 Δεκεμβρίου του 2016 στην Λεμεσό.

Τεκμήρια όπως, το πιστόλι που βρέθηκε στη σκηνή, τα ρούχα που φορούσε ο κατηγορούμενος Βαλεντίνος Στυλιανού, φωτογραφίες και σχεδιάγραμμα από το χώρο όπου σημειώθηκε η μοιραία τροχαία σύγκρουση, παρουσιάστηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Οι ερωτήσεις από την πλευρά της Κατηγορούσας Αρχής εξονυχιστικές, ενώ από πλευράς υπεράσπισης προβάλλονταν ενστάσεις συχνά. Ο Βαλεντίνος Στυλιανού κλήθηκε να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που του υποβλήθηκαν επί των τεκμηρίων, γεγονός που κατέστησε την διαδικασία ιδιαίτερα χρονοβόρα. Το Σώμα διέκοπτε τακτικά, για να διευκρινιστούν ερωτήσεις και απαντήσεις.

Η διαδικασία της 23ης Μαρτίου, είναι ενδεικτική της πολυπλοκότητας της υπόθεσης, παράμετρος που φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο στην εκδίκαση της, με τον κατηγορούμενο να παραμένει υπόδικος για ενάμιση χρόνο.

Ψυχοφθόρα η διαδικασία και για τις δύο πλευρές, συγγενείς και φίλους του αποθανόντα ‘Αμερικάνου’ αλλά και του κατηγορούμενου Βαλεντίνου, να βρίσκονται στην αίθουσα και να παρακολουθούν φανερά καταρρακωμένοι.

Αντίδραση της αδερφής του ‘Αμερικάνου’ μέσα στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου, προκάλεσαν ορισμένες απαντήσεις του κατηγορούμενου κατά τη διάρκεια της εξέτασης από την κατηγορούσα Αρχή, με αποτέλεσμα να γίνει παρατήρηση από την Πρόεδρο του Σώματος.

Από την πλευρά της η μητέρα του Βαλεντίνου, παρακολουθούσε βουρκωμένη τη διαδικασία.

Μιλώντας με συγκινείς και φίλους το ThemaOnline, διαπιστώσαμε ότι όπως είναι λογικό, εμμένει στη θέση της η κάθε μια πλευρά, ενώ κοινό σημείο είναι η αναμονή για την τελική απόφαση, πιστεύοντας ακράδαντα ότι στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος, καθ’ όλη τη διαδικασία κρατούσε στο χέρι του ένα κομποσκοίνι, ενώ σε μια από τις πολλές αμφισβητήσεις της κατηγορούσας αρχής για το αληθές των απαντήσεων του, ο Βαλεντίνος απάντησε ‘Υπάρχει Θεός και Δικαστήριο και θα με κρίνουν´.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top