ΠΑΡΑ-THEMA

Μπηχτές Κρις για Κούμα με άλλες προεκτάσεις – Η ‘αλεπού’, ο Αβέρωφ, ο ΔΗΣΥ και η ΚΟΠ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπηχτές Κρις για Κούμα με άλλες προεκτάσεις – Η ‘αλεπού’, ο Αβέρωφ, ο ΔΗΣΥ και η ΚΟΠ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παρέμβαση με ριπές έκανε ο Κρις Τριανταφυλλίδης σχολιάζοντας με ανάρτησή του την ανάληψη της προεδρίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου από τον τέως αναπληρωτή πρόεδρο, Γιώργο Κούμα.

«Θυμίζει την παροιμία ‘έβαλαν την αλεπού να προσέχει τις όρνιθες’», έγραψε ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και νυν μέλος του Δημοκρατικού Συναγερμού, νομικός Κρις Τριανταφυλλίδης.

Διερωτήθηκε, μάλιστα, «πόσος χρόνος θα χρειασθεί να περάσει άραγε για να αρχίσουν τα Σωματεία να άρουν, ένα ένα, την εμπιστοσύνη τους».

Εξ εμπειρίας, η παρέμβαση του κ. Τριανταφυλλίδη δεν μπορεί να διατηρηθεί σε στενά ποδοσφαιρικά πλαίσια.

Οι βολές, άλλωστε, του Κρις Τριανταφυλλίδη, πιθανώς να μη ρίχτηκαν για να «πιάσουν» μόνο τον Γιώργο Κούμα, αλλά και τους πολύ κοντινούς του.

Ένας από αυτούς είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου, τον οποίο γνωρίζει από νεαρή ηλικία, όντες και οι δύο μέλη του Δημοκρατικού Συναγερμού και μετέπειτα κουμπάροι.

Από την άλλη, ο Κρις Τριανταφυλλίδης, που διατηρεί μια δική του άποψη τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για την πολιτική πορεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, εναντιώθηκε πάμπολλες φορές στον Αβέρωφ Νεοφύτου, ενώ λίγο έλειψε να αποχωρήσει από το κόμμα.

Μήπως είχε κι αυτά στο μυαλό του, γράφοντας το παρακάτω σχόλιο;

ΑΛ.ΜΙΧ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top