ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα του λύσει τα χέρια για τον μεγάλο στόχο της σεζόν

Θα του λύσει τα χέρια για τον μεγάλο στόχο της σεζόν

Ο σοβαρός τραυματισμός του πρώτου σκόρερ της ΑΕΚ, αλλά και του πρωταθλήματος, Φλοριάν Τολεμές, στοίχισε «ακριβά» στην ομάδα της Λάρνακας, η οποία βγήκε οριστικά εκτός τροχιάς από την κούρσα για τον τίτλο, όμως τουλάχιστον είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση ευρωπαϊκου εισιτηρίου.

Παράλληλα, οι «κιτρινοπράσινοι» έχουν ήδη προκριθει στους «4» του κυπέλλου και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την είσοδο τους στον τελικό μετά από αρκετά χρόνια.

Στην ΑΕΚ «διψάνε» πολύ για την κατάκτηση ενός τροπαίου και το κύπελλο μόνο αμελητέος στόχος δεν είναι.

Σημειώνουμε ότι έχουν περάσει 12 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία συμμετοχή της Λαρνακιώτικης ομάδας σε τελικό (σσ. το 2006 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ), ενώ μετράνε μόλις ένα τρόπαιο στο θεσμό, αυτό που κατέκτησαν το 2004 κόντρα στην ΑΕΛ στο ΓΣΠ.

Φέτος, άπαντες στην ΑΕΚ πιστεύουν πως ήρθε η ώρα για την επιστροφή στους τίτλους, «σπάζοντας» την… «κατάρα» των ημιτελικών και είναι δεδομένο πως ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θέλει να έχει στη διάθεση του μέχρι τους ημιτελικούς, τον Γάλλο «killer» Φλοριάν Τολεμές, ο οποίος αυτή την περίοδο είναι ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας, ακολουθώντας με ευλάβεια το πρόγραμμα του, για να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην αγωνιστική δράση…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top