ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Πέτεφ έφυγε! Και τώρα τι;

Ο Πέτεφ έφυγε! Και τώρα τι;

Ο Ιβάιλο Πέτεφ έγινε πλέον ένας από τους πολλούς… δηλαδή ένας από τους προπονητές που πέρασαν από τον «πράσινο» πάγκο, όμως στο τέλος «πλήρωσε» κι αυτός το μάρμαρο της αποτυχίας.

Γράφει ο Παναγιώτης Τούμπας

Οι ερωτήσεις τώρα όμως είναι εύλογες. Με την απομάκρυνση του Βούλγαρου τεχνικού ξαφνικά θα λυθούν και τα προβλήματα της Ομόνοιας; Ή ο Βούλγαρος είναι αυτός που έφερε την Ομόνοια στο χείλος του γκρεμού και στην καταστροφή;

Και φυσικά όχι… Η καταστροφή της Ομόνοιας δεν ξεκίνησε ούτε από τον Αντώνη Τζιωνή, ούτε κι από τον Ιβάιλο Πέτεφ.

Η φθορά των «πρασίνων» ξεκίνησε μετά την χρονιά που ξοδεύτηκαν χιλιάδες ευρώ για το «χτίσιμο» μιας υπέρ – ομάδας, με τους Διοικούντες του «τριφυλλιού» να ρίχνουν με το τσουβάλι τα ευρώ και να κλείνουν συμβόλαια, που στο τέλος μόνο ΖΗΜΙΑ έκανα στο σωματείο και όχι καλό.

Ότι και να έγινε στο παρελθόν απλά ανήκει στο παρελθόν… Αρκετοί ήταν αυτοί που μετά την καταστοφική χρονιά της Ομόνοιας, πήραν τα «κλειδιά» του ένδοξου σωματείου, άλλοι προσπάθησαν να βάλουν το λιθαράκι τους να «σώσουν» τον Λευκωσιάτικο σύλλογο, άλλοι έσπρωξαν την Ομόνοια περισσότερο στην καταστροφή.

Το ότι έγινε την φετινή σεζόν με τους Πάμπο Χριστοδούλου και τους Ιβάιλο Πέτεφ, με τον τελευταίο να φεύγει πυροβολώντας έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους ότι όταν μια ομάδα είναι άρρωστη σε αυτή δεν μπορούν να υπάρξουν μεσσίες και σωτήρες που μπορούν να σώσουν το ήδη «βουλιαγμένο» καράβι.

Τα πράγματα πλέον είναι απλά… Φαίνεται ότι όλο αυτό το έργο που ζουν οι πλείστοι Ομονοιάτες τα τελευταία 10χρόνια, που βλέπουν την ομάδα τους δηλαδή να αδυνατεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα ή τουλάχιστον να έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους φτάνει στο τέλος του.

Τον ερχόμενο Απρίλιο η παρούσα Διοίκηση με Πρόεδρο τον Αντώνη Τζιωνή αναμένεται να αποχωρήσει με τους οπαδούς της Λαοφιλούς ομάδας να εύχονται ότι οι επόμενοι που θα αναλάβουν τις τύχες του συλλόγου θα μπορέσουν να βάλουν ένα μεγάλο ΣΤΟΠ και μια μεγάλη ΤΕΛΕΙΑ σε αυτή την κατρακύλα που περνάει η Ομόνοια τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο εξωαγωνιστικό με όλα τα γνωστά που έγιναν τον τελευταίο καιρό.

Κάποιοι υποψήφιοι που θέλουν να εμπλακούν στα Διοικητικά προκρίνουν ακόμη και την δημιουργία εταιρείας. Αν η λύση να βγει από τα ΑΔΙΕΞΟΔΑ και τον ΒΟΥΡΚΟ η Ομόνοια να γίνει εταιρεία τότε αυτοί που αγαπούν περισσότερο αυτόν τον σύλλογο θα πρέπει να είναι μπροστάρηδες και να στηρίξουν την απόφαση αυτή.

Μέχρι τότε όμως το στοίχημα για όλους είναι η Ομόνοια στα τελευταία επτά παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περίοδο να βρει τον εαυτό της και την ηρεμία της και γι αυτό θα έχει την ευθύνη ο Φρέντεμπεργκ ο οποίος ανέλαβε τα ηνία των «πρασίνων» σε μια από τις πιο δύσκολες φάσεις που περνάει το «τριφύλλι».

Σίγουρα από την στιγμή που τα αποδυτήρια ήταν γκρεμισμένα τόσο με τον Πέτεφ, όσο και με τον Πάμπο Χριστοδούλου το τέλος της χρονιάς θα φέρει σοβαρές εξελίξεις στην Ομόνοια και αναμένεται ότι η καινούργια Διοίκηση θα ανοίξει την πόρτα εξόδου του «Ηλίας Πούλλος» σε πολλούς το καλόκαιρι.

Διαβάστε κι αυτό: Κοιμήσου, φίλε Ομονοιάτη… Θα σε σώσει ο Τζιωνής, ο Πέτεφ κι ο Μαργκάσα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top