LIFESTYLE

Νέο ζευγάρι στην κυπριακή Showbiz! Επέστρεψε στην πρώην του ο γόης επιχειρηματίας

Νέο ζευγάρι στην κυπριακή Showbiz! Επέστρεψε στην πρώην του ο γόης επιχειρηματίας

Η σχέση του με την σέξι τραγουδίστρια είχε απασχολήσει πολλές φορές εκπομπές και δημοσιεύματα. Το οριστικό τέλος πλέον όμως έχει έρθει και ο Κύπριος επιχειρηματίας φαίνεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι επέστρεψε στην αγκαλιά της πρώην του.

Η Ζοζεφιν λοιπόν και ο συμπατριώτης μας Βασίλης Μιχάλη δεν είναι πλέον μαζί. Μετά από 2,5 χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον χωρισμό της on camera πριν μερικές ημέρες. «Δεν είμαστε πια μαζί! Έχουμε χωρίσει! Οπότε το αφήνω εκεί το θέμα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαστε και οι δύο πολύ καλά».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν ο εφοπλιστής γύρισε στην παλιά του αγάπη τη Χριστίνα Βακάκη την κόρη του «Mr Jumbo». Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι από το 2012 και χώρισαν το 2014.

Φήμες τότε ήθελαν τον εφοπλιστή να της είχε κάνει πρόταση γάμου κι εκείνη είχε αρνηθεί καθώς δεν ήταν έτοιμη και είχε φύγει για το εξωτερικό σπουδάζοντας μαγειρική. Ο χαμός του αδελφού της που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» πάνω σε ακινητοποιημένο όχημα σκορπίζοντας τον θάνατο συνολικά σε τέσσερα άτομα. Εκείνη ήρθε Ελλάδα για να στηρίξει τον πατέρα της και να αναλάβει την επιχείρηση.

 

Ο εφοπλιστής φαίνεται πως βρήκε την ευκαιρία να την πλησιάσει καθώς η Χριστίνα Βακάκη επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα



 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top