ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πανικοβλήθηκαν και πήραν την Αστυνομία μόλις είδαν τα μαχητικά F16

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πανικοβλήθηκαν και πήραν την Αστυνομία μόλις είδαν τα μαχητικά F16

Κλήσεις από πολίτες δέχθηκε ο Αξιωματικός Υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού μετά που αντιλήφθηκαν μαχητικά F16 να πετάνε πάνω από την πόλη.

Όπως μας αναφέρθηκε, πολίτες μόλις αντιλήφθηκαν τα μαχητικά F16 να πετάνε χαμηλά στην πόλη της Λεμεσού, πήραν την Αστυνομία τηλέφωνο για να δουν τι συμβαίνει.

Ο Αξιωματικός καθησύχασε τους πολίτες αναφέροντας τους πως πρόκειται για κοινή άσκηση μεταξύ της Κύπρου και του Ισραήλ.

Άλλοι πάλι, έτρεξαν να γράψουν στο Facebook το συμβάν.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, η προγραμματισμένη άσκηση με την επωνυμία «Ονήσιλος-Γεδεών 1/2018» πραγματοποιείται από τη Δευτέρα, 26η Μαρτίου και μέχρι την 28η Μαρτίου 2018, από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ.

Η άσκηση διεξάγεται εντός του FIR Λευκωσίας και σε μεγάλο τμήμα της επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε αυτή θα συμμετέχει προσωπικό και μέσα της Εθνικής Φρουράς, καθώς και αεροσκάφη διαφόρων τύπων της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, η άσκηση διεξάγεται στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top