LIFESTYLE

'Έβαλε το χέρι' του ο Πατσαλίδης στην γνωριμία της Θέκλας με τον αρραβωνιαστικό της

'Έβαλε το χέρι' του ο Πατσαλίδης στην γνωριμία της Θέκλας με τον αρραβωνιαστικό της

Πώς κατάφερε ο Λούης Πατσαλίδης να μπλεχτεί και να "μπλέξει" την Θέκλα με τον αρραβωνιαστικό της... μόνο αυτός θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Η Θέκλα Πετρίδου φωτογραφήθηκε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Παναγιώτη Χριστοδούλου, και μίλησε στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου για το πώς προέκυψε ο έρωτας -ο πρώτος, όπως λέει- στα 41 της.

Ο αρραβωνιαστικός της, Παναγιώτης Χριστοδούλου αποκαλύπτει: "Η ζωή μου έγινε καλύτερη με την Θέκλα. Είναι μια γυναίκα η οποία ασχολείται με πολλά πράγματα. Δεν μένει στάσιμη πουθενά, θέλει να εξελίσσεται είναι πολυτάλαντη".

Και συνέχισε: "Άλλωστε όταν γνωριστήκαμε μου το ξεκαθάρισε:Εσείς οι άντρες μπορείτε να κάνετε μόνο ένα πράγμα. Εμείς οι γυναίκες όχι. Την είχα δει πρώτη φορά όταν είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη, 26 Μαϊου 2016- δεν γνώριζα καν ποια ήταν. Τοτε βρισκόμουν σ' ένα γάμο ο οποίος ήταν ήδη "νεκρός".Μου είχε κάνει εντύπωση ο τρόπος που μιλούσε, αυτά που έλεγε, οι εκφράσεις της, καταλάβαινα πως αυτή η γυναίκα δεν ήταν τυχαία, με τράβηξε. Της έστειλα μήνυμα στο Twitter. Και ξεκινήσαμε να μιλάμε. Όλο το Σαββατοκύριακο τη σκεφτόμουν. Μου έκανε εξαιρετική εντύπωση. Μετά αρχίσαμε να βγαίνουμε και κάπως έτσι δεθήκαμε και συναισθηματικά. Πήρα την απόφαση μετά να χωρίσω γιατί δεν ήθελα να κάνω εξωσυζυγική σχέση και ο λόγος ήταν μια καινούργια σχέση γιατί έστι κι αλλιώς δεν προχωρούσε ο γάμος μου. Της έχω κάνει ήδη πρόταση γάμου. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς την Θέκλα". 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top