ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησαν τη δουλειά στη μέση και εξαφανίστηκαν- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησαν τη δουλειά στη μέση και εξαφανίστηκαν- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο ίδιο έργο θεατές φαίνεται να είναι οι κάτοικοι της περιοχής Ζακακίου στην Λεμεσό, αφού μετά το κόψιμο χόρτων, οι αρμόδιες υπηρεσίες άφησαν το μάζεμα των κλαδεμάτων για... μια άλλη ημέρα.

Όπως αναφέρει πολίτης στην ομάδα του Facebook, ‘ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ’ τη Δευτέρα (26/3), το Τμήμα Δημοσίων Έργων στην Λεμεσό, έκοψε τα χόρτα στον κύριο δρόμο, έξω από το εμπορικό κέντρο και στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να τα μαζέψουν.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες καθαρισμού από τα χόρτα ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή (23/3), ενώ μέχρι και τη Δευτέρα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η εικόνα δεν άλλαξε καθόλου.

Η συμπολίτισσά μας αναφέρει στη δημοσίευση της ότι η ίδια κατάσταση παρουσιάζεται κάθε χρόνο, αφού μετά το κλάδεμα αποχωρούν από τον χώρο με τη δικαιολογία ότι θα περάσουν μετά να τα μαζέψουν.

Όταν απευθύνθηκε στο γραφείο των Δημοσίων Έργων για να κάνει το παράπονο της, σύμφωνα με την ίδια, της απάντησαν ‘αν δεν έρθουν να τα καθαρίσουν να μας το πείτε να μην τους πληρώσουμε’.

Πάντως, δεν γνωρίζουμε αν οι εργασίες διενεργήθηκαν από συνεργείο των Δημοσίων Έργων ή μέσω αγοράς υπηρεσιών από ιδιώτη.

Χ.Ζήνωνος 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top