ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εισιτήρια για τους φίλους των φιλοξενουμένων φιλάθλων των ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της β΄ φάσης

Εισιτήρια για τους φίλους των φιλοξενουμένων φιλάθλων των ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της β΄ φάσης

Όλα τα εισιτήρια για τους φιλάθλους των φιλοξενουμένων ομάδων στη Β’ φάση του Πρωταθλήματος Cyta στον Α’ όμιλο θα διατίθενται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ. 

Για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης, εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ www.cfa.com.cy στο σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/  διατίθενται τα εισιτήρια για τους φίλους του Απόλλωνα,  για τον αγώνα με την ΑΕΚ, για τους φίλους της ΑΕΛ για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ και για τους φίλους της Ανόρθωσης για τον αγώνα με την Ομόνοια. 

Η πώληση των εισιτηρίων για όλους τους αγώνες θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα της προηγούμενης μέρας. Οι είσοδοι των Σταδίων σε όλους τους αγωνες θα ανοίξουν 1,5 ώρα πριν από την καθορισμένη ώρα έναρξης. 

Για τους φίλους του Απόλλωνα

 αναλογούν 660 εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Μέχρι την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 17:00 θα δοθεί προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίων σε φιλάθλους του Απόλλωνα με τρόπο που θα καθοριστεί από τον Απόλλωνα ο οποίος θα ενημερώσει σχετικά τους φιλάθλους του. Από την Τετάρτη 28 Μαρτίου, μετά τις 17:00 θα υπάρχει ανοικτή πώληση (αν μείνουν διαθέσιμα εισιτήρια). 

Το ΑΠΟΕΛ έχει παραχωρήσει ολόκληρη τη Βόρεια Κερκίδα του ΓΣΠ στους φίλους της ΑΕΛ ενώ για τους φίλους της Ανόρθωσης αναλογούν 2200 εισιτήρια στη Νότια Κερκίδα του ΓΣΠ για τον αγώνα με την Ομόνοια. 

Για τεχνική υποστήριξη για αγορά εισιτηρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860990.

Διευκρινίζεται ότι:
-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.
-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.
-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.
-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.
-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλοξενούμενων ομάδων. 
-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στα Στάδια και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top