ΕΛΛΑΔΑ

Ίδιες οι απαγορεύσεις για συμβατικό και ηλεκτρονικό τσιγάρο

Ίδιες οι απαγορεύσεις για συμβατικό και ηλεκτρονικό τσιγάρο

Στην Ελλάδα θα ισχύουν οι απαγορεύσεις που υπάρχουν στα συμβατικά τσιγάρα και στα ηλεκτρονικά. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι πολλές φορές βλέπουμε να μην εφαρμόζεται η απαγόρευση.

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας της Ελλάδας αποφάνθηκε ότι στους ίδιους περιορισμούς και απαγορεύσεις που υπάγεται το συμβατό τσιγάρο, υπάγεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο και κατά συνέπεια σε όσους χώρους απαγορεύεται η χρήση του συμβατού τσιγάρου, απαγορεύεται και η χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Σύμφωνα με την απόφαση ο νόμος 4419/2016 της Ελλάδας που έχει επιβάλει περιορισμούς και απαγορεύσεις στη διαφήμιση, στην πώληση και τη χρήση του συμβατού τσιγάρου και τον προϊόντων καπνού (απαγόρευση καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, μεταφορικά μέσα, κ.λπ.) θα πρέπει να ισχύει και για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Όπως αναφέρουν ελληνικά ΜΜΕ κατόπιν αυτού, σύμφωνα με την απόφαση της Ολομέλειας , σε όσους χώρους απαγορεύεται η χρήση του συμβατού τσιγάρου, στους ίδιους χώρους απαγορεύεται η χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και σε όσους διαφημιστικούς περιορισμούς υπόκειται το συμβατό τσιγάρο στους ίδιους υπόκειται και το ηλεκτρονικό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top