ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο τετραψήφιοι τηλεφωνικοί αριθμοί για εξυπηρέτηση πελατών ΑΗΚ

Δύο τετραψήφιοι τηλεφωνικοί αριθμοί για εξυπηρέτηση πελατών ΑΗΚ

Η ΑΗΚ εφαρμόζει λειτουργικό διαχωρισμό των δραστηριοτήτων της και από την Τρίτη, 27 Μαρτίου, λειτουργεί δύο χωριστούς τετραψήφιους τηλεφωνικούς αριθμούς εξυπηρέτησης, ένα για το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης Χρηστών Δικτύου και δεύτερο για το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης Πελατών Προμήθειας ΑΗΚ.


 Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της ΑΗΚ, το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης Χρηστών Δικτύου  - 1800 - δίνει την ευχέρεια στην ΑΗΚ να εξυπηρετεί και να πληροφορεί όλους τους χρήστες του δικτύου γρήγορα, ποιοτικά και αποτελεσματικά, προσφέροντας υπηρεσίες για βλάβες, επείγοντα περιστατικά (κατάσταση που θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή), κλαδέματα, οδικό φωτισμό, θέματα που αφορούν το Δίκτυο της ΑΗΚ, αιτήσεις για συνδέσεις, μετακίνηση δικτύου και επιπρόσθετο φορτίο.
 
Το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης Πελατών Προμήθειας ΑΗΚ - 1818 – είναι ο νέος αριθμός της Υπηρεσίας Λογαριασμών της ΑΗΚ που δίνει πληροφορίες για το υπόλοιπο του λογαριασμού, ημερομηνία εξόφλησης του λογαριασμού, πληροφορίες και επεξηγήσεις για τον λογαριασμό, τρόπους εξόφλησης του λογαριασμού, παραλαβή του λογαριασμού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαδικασία σύνδεσης, επανασύνδεσης/αποσύνδεσης/μεταβίβασης και πληροφορίες για τις διατιμήσεις.
         
Σημειώνεται ότι αρκετές πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό μπορούν να δοθούν αυτοματοποιημένα στους πελάτες, αφού πληκτρολογήσουν τον αριθμό λογαριασμού τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top