ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν συνάντησε δυσκολίες και μπήκε με το δεξί ο Παγδατής

Δεν συνάντησε δυσκολίες και μπήκε με το δεξί ο Παγδατής

Ο Μάρκος Παγδατής στην επιστροφή του σε Τσάλεντζερ διοργανώσεις μετά τον Νοέμβριο του 2017, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Σαν Μπριέ της Γαλλίας…

Ο Κύπριος πρωταθλητής χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, επιβλήθηκε του Ιταλού Αντρέα Αρναμπόλντι στον 1ο γύρο του θεσμού και προκρίθηκε έτσι άνετα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου τον περίμενε ήδη από την Δευτέρα, ο Ουλαντζιμίρ Ιγκνάτικ.

Ο Μάρκος, δεν χρειάστηκε περισσότερα από 79 λεπτά αγώνα για να κάμψει την αντίσταση του Νο223 στην παγκόσμια κατάταξη και το έκανε χάνοντας επτά γκέιμς σε ολόκληρο το παιχνίδι, κερδίζοντας εν τέλει με σκορ 6-4, 6-3.

Ο 32χρονος, που είναι Νο1 του ταμπλό στο Τσάλεντζερ τουρνουά του Σαν Μπριέ της Γαλλίας αυτή την εβδομάδα, ξεκίνησε τον αγώνα με μπρέικ, στο εναρκτήριο γκέιμ της αναμέτρησης, παίρνοντας έτσι κεφάλι στο σκορ από νωρίς.

Το 3-1 με το οποίο προηγήθηκε ο Κύπριος μετά τα πρώτα τέσσερα γκέιμς του αγώνα μπορεί να έγινε 3-3 με τον Ιταλό να ισοφαρίζει γρήγορα-γρήγορα τα μπρέικ στο ματς, όμως δεν άργησε η στιγμή στην οποία ο Παγδατής έκανε την αντεπίθεσή του και παίρνοντας τρία από τα επόμενα τέσσερα γκέιμς, κατέκτησε το εναρκτήριο κομμάτι του αγώνα μετά από 41 λεπτά, με 6-4.

Το δεύτερο σετ ήταν… καρμπόν με το πρώτο, με τον Παγδατή να ξεκινάει πάλι με μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του δευτέρου κομματιού του αγώνα και να κάνει εύκολα μετά από λίγη ώρα το 3-1. Αυτή τη φορά όμως, ο αντίπαλός του δεν είχε απαντήσεις, με αποτέλεσμα με ακόμη ένα μπρέικ στο τελευταίο, όπως αποδείχτηκε, γκέιμ της αναμέτρησης, ο Κύπριος πήρε την άνετη πρόκριση με τελικό αποτέλεσμα 6-4, 6-3.

Πηγή: www.tennis24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top