ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΟΤΣΙΑΤΗ: Κατεύνασαν οι φλόγες

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΟΤΣΙΑΤΗ: Κατεύνασαν οι φλόγες

Έσβησαν οι φλόγες στην περιοχή του σκυβαλότοπου Κοτσιάτη, ωστόσο θα πραγματοποιούνται περιπολίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για τυχόν αναζωπύρωση.

Η ώρα 16:26 το απόγευμα της Τρίτης (27/3) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε σκύβαλα εντός του περιφραγμένου χώρου του σκυβαλότοπου Κοτσιάτη.

Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Αγροτικό Πυροσβεστικό Σταθμό Νήσου και από το Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως ‘Λοχία Σπύρου Τταντή’

Τα οχήματα της Πυροσβεστικής παρέμειναν στον χώρο για επιφυλακή για αποτροπή επέκτασης της πυρκαγιάς εκτός του σκυβαλότοπου μέχρι και της 06:24 το πρωί της Τετάρτης (28/3).

Επίσης την διάρκεια της νύκτας αλλά και το πρωί, εργάζονται στον χώρο 2 εκσκαφείς της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας και ένας εκσκαφέας του Δήμου Λευκωσίας για την επικάλυψη των σκουπιδιών με χώμα.

Όχημα της Πυροσβεστικής θα ασκεί περιμετρικά περιπολίες και κατά την διάρκεια της μέρας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top