ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: ‘Έξι μήνες μετά το τροχαίο...στάθηκα ξανά στα πόδια μου’

ΛΕΜΕΣΟΣ: ‘Έξι μήνες μετά το τροχαίο...στάθηκα ξανά στα πόδια μου’

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για δύο από τους γιατρούς του Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού, ασθενής η οποία νοσηλευόταν εκεί για περίπου έξι μήνες λόγω σοβαρού τραυματισμού από τροχαίο.

Συγκεκριμένα, η ασθενής, επέλεξε να δημοσιεύσει στην γνωστή σελίδα του Facebook, ‘Που πήγαμε και δεν μας άρεσε’, εγκωμιαστικά σχόλια για τους γιατρούς που είχαν αναλάβει την νοσηλεία της, ύστερα από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Στην δημοσίευσή της η ασθενής, αναφέρεται αρχικά στα αρνητικά των δημόσιων νοσηλευτηρίων, ωστόσο στην συνέχεια τονίζει ότι: «Επειδή λοιπόν μάθαμε να δημοσιοποιούμε μόνο τα παράπονα μας και αυτά που δεν μας άρεσαν, νομίζω αξίζει να αναφέρουμε έστω και τις λιγοστές φορές που τύχαμε άριστης αντιμετώπισης και είχαμε εξαιρετική εξυπηρέτηση, ναι, στα κρατικά νοσηλευτήρια».

«Μια από αυτές τις λίγες τυχερές στάθηκα πιστεύω εγώ στον δικό μου προσωπικό Γολγοθά εδώ και 6 μήνες», συνεχίζει και συμπληρώνει: «Είχα μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2017 τις χειρότερες εντυπώσεις αλλά και εμπειρίες για το Νοσοκομείο Λεμεσού. Μετά από άσχημο τροχαίο και 6μηνη ταλαιπωρία, 4 είδη χειρουργείων και συνεχίζουμε για το 5ο, ένα έχω να πω… Χάριν σε 2 Ανθρώπους πρώτα, και μετά γιατρούς, εκεί στο νοσοκομείο στάθηκα ξανά στα πόδια μου».

Επιπλέον, πρόσθεσε πως, «Ήταν δίπλα μου απ’ την πρώτη στιγμή και ακόμη συνεχίζουν, να με παρακολουθούν ,να με στηρίζουν, να με ακούν με υπομονή σε κάθε μου ανησυχία, απορία, απογοήτευση και ψυχολογική κατάρρευση. Ήταν για μένα και είναι ΑΨΟΓΟΙ και τους υπέρ υπέρ ευχαριστώ!».

Και συμπλήρωσε ότι, «αν δεν είχα αυτούς δίπλα μου πρώτα απ’ όλα δεν θα έμενα στο νοσοκομείο και σίγουρα δεν θα είχα την ψυχολογία και την θετική ενεργεία που κατάφερα να αποκτήσω παρά τις δυσκολίες, τους φρικτούς πόνους ,τις ουλές ,τις ανησυχίες για την μελλοντική εξέλιξη, και τον καθημερινό μου αγώνα να μην πάθω κατάθλιψη».   

Καταλήγοντας, ανάφερε, «τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί εκτός από εξαιρετικοί γιατροί είναι και θαυμάσιοι Άνθρωποι με ευαισθησία και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και ασθενή τους».

Δείτε πιο κάτω, όλα όσα ανάφερε στην δημοσίευσή της, η ασθενής: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top