LIFESTYLE

Ο 'έξαλλος' χορός του Πιέρου με επώνυμη Κύπρια - VIDEO

Ο 'έξαλλος' χορός του Πιέρου με επώνυμη Κύπρια - VIDEO

Ο Πιέρος Σωτηρίου δεν έφυγε από το πλευρό της αγαπημένης του, Μαρίας Κορτζιά στα γενέθλιά της. Μόνο όταν χόρεψε με την επώνυμη φίλη της. 

O Κύπριος ποδοσφαιριστής και η αγαπημένη του Μαρία Κορτζιά, αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Κύπρο για τον αγώνα του Πιέρου Σωτηρίου με την Εθνική ομάδα της Κύπρου.

Την Τρίτη, 28 Μαρτίου, η Μαρία Κορτζιά είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε σε νυχτερινό μαγαζί της Λευκωσίας μαζί με τους επώνυμους και μη φίλους της. 

Ανάμεσά τους η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Άντρεα Κυριάκου και ο σύζυγός της Γιώργος Μερκής, ο Μιχάλης Σοφοκλέους και η Πάνυ Ιακώβου, ο Κωνσταντίνος Ιάσωνος, η Χριστιάνα Αντωνίου και πολλοί άλλοι. 

Η Μαρία Κορτζιά στα video που μοιράστηκε με τους followers της στο instagram, μας έδειξε τον 'έξαλλο' χορό του αρραβωνιαστικού της με την πολύ καλή της φίλη, Χριστιάνα Αντωνίου

Απολαύστε τους: 

https://www.youtube.com/watch?v=XoakT_hD_L4&feature=youtu.be

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top