ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υιοθετημένο παιδί ιερέα: ‘Σκευωρία τρίτων – Αγαπούσαμε την Έλενα’ – VIDEO

Υιοθετημένο παιδί ιερέα: ‘Σκευωρία τρίτων – Αγαπούσαμε την Έλενα’ – VIDEO

Σε τηλεοπτικές εκπομπές φιλοξενήθηκαν τηλεφωνικώς άτομα από το περιβάλλον του ιερέα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε την 29χρονη Έλενα που απεβίωσε πρόσφατα, οι οποίοι διαψεύδουν τα γεγονότα.

Συγκλονισμένη συνεχίζει να παραμένει η κοινή γνώμη με τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της 29χρονης Έλενας που απεβίωσε την Παρασκευή (23/3).

Το μεσημέρι της Τετάρτης (28/3), φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς – με αλλοιωμένη φωνή - στην εκπομπή ‘Ενημέρωση τώρα’ του TvOne, υιοθετημένο παιδί της οικογενείας του ιερέα.

Η αρχική τοποθέτηση του θετού παιδιού του ιερέα, ήταν ότι ζούσαν όλοι μαζί στο σπίτι με την Έλενα και υποστήριξε ότι, αυτά για τα οποία κατηγορείται ο πατέρας τους, δεν είναι αλήθεια.

Υποστήριξε επίσης ότι, «ζούσαμε μαζί στο ίδιο σπίτι, μεγαλώναμε στον ίδιο χώρο, η καθημερινότητά μας ήταν μαζί, στο ίδιο δωμάτιο και δεν αντιληφθήκαμε ποτέ κάτι τέτοιο», ενώ συνέχισε λέγοντας, «δεν γνωρίζω γιατί μετά την ενηλικίωσή της έκανε αυτή την καταγγελία, δεν είναι όπως τα είπε».

Επίσης, δήλωσε ότι: «Εμείς πιστεύουμε ότι ήταν μια σκευωρία τρίτων».  

Ερωτηθείς για τις αποφάσεις των δικαστηρίων σχετικά με την υπόθεση, το θετό παιδί του ιερέα, υποστήριξε πως «το δικαστήριο έγινε κεκλεισμένων των θηρών. Εμείς δεν πήγαμε στο δικαστήριο για να μαρτυρήσουμε, απλά δώσαμε κατάθεση στην Αστυνομία. Στο δικαστήριο πήγαινε μόνο ο πατέρας μου και οι δικηγόροι».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στις πολύ καλές σχέσεις που είχαν όλα τα παιδιά της οικογένειας με την Έλενα μέχρι τα 11 της χρόνια που την πήρε η βιολογική της μητέρα και έχασαν την επαφή μαζί της, εκτός κάποιων επισκέψεων της στο σπίτι, όπως υποστήριξε το θετό παιδί του ιερέα.  

Να σημειωθεί ότι, το πρωί της Τετάρτης (28/3), φιλοξενήθηκε επίσης τηλεφωνικώς, θετή κόρη του ιερέα, στην εκπομπή ‘Πρωτοσέλιδο’ του ΣΙΓΜΑ, όπου ειπώθηκαν ακριβώς τα ίδια πράγματα, ενώ υποστηρίχθηκε ξανά πως όσα συμβαίνουν είναι 'σκευωρία τρίτων'.

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ ωστόσο, η θετή κόρη του ιερέα ανάφερε επίσης πως: «στιγματιστήκαμε όλοι σαν οικογένεια και δεχόμαστε και απειλές. Έχει δοθεί το κινητό του πατέρα μου στα social media και τον παίρνουν τηλέφωνα καθημερινώς, απειλές, στοχοποιηθήκαμε όλοι και στιγματιστήκαμε από την κοινωνία».

Υποστηρίζει μάλιστα ότι, «αυτό το πράγμα δεν έπρεπε να συμβεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε μια Έλενα, ε και τι έγινε…

 

https://www.youtube.com/watch?v=utEOYsADzoc

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top