ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Γυναίκα φέρεται να προσέγγισε επτάχρονο μαθητή

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Γυναίκα φέρεται να προσέγγισε επτάχρονο μαθητή

Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση κατά την οποία γυναίκα, η οποία οδηγούσε αυτοκίνητο, φέρεται να προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει μαθητή, επτά χρόνων, στο σπίτι του.

Το περιστατικό, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, συνέβη την περασμένη Πέμπτη (22/3) σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Επτάχρονος μαθητής την ώρα που είχε σχολάσει από το σχολείο του και μετέβαινε με τα πόδια στο σπίτι, προσεγγίστηκε από άγνωστη γυναίκα που του είπε να τον μεταφέρει στο σπίτι του.

Ο μικρός την αγνόησε και όταν μετέβη στο σπίτι του, ανέφερε στον πατέρα του το περιστατικό. Ο πατέρας τηλεφώνησε σε Αστυνομικό Σταθμό και κατήγγειλε προφορικά την υπόθεση. Ο μικρός δεν ήταν σε θέση να δώσει άλλες λεπτομέρειες για το συμβάν.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε εξετάσεις και έχει ήδη έρθει σε επαφή τόσο με το σχολείο όσο και με το Κοινοτικό Συμβούλιο αλλά και τους Παρατηρητές της Γειτονιάς και έδωσε συγκεκριμένες συμβουλές και οδηγίες. Σημειώνεται ότι δεν έχει προκύψει οποιοδήποτε άλλο περιστατικό ή οτιδήποτε άλλο ύποπτο στην περιοχή.

Η Αστυνομία με την ευκαιρία καλεί τους γονείς να δίνουν συμβουλές στα παιδιά τους, και να τους εφιστούν την προσοχή να μην μιλούν με αγνώστους και να ενημερώνουν για οτιδήποτε ύποπτο περιέλθει στην αντίληψή τους.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top