LIFESTYLE

Η 'σκελετωμένη΄ εικόνα της πρώην εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision

Η 'σκελετωμένη΄ εικόνα της πρώην εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision

Αιτία αυτής της αποστεωμένης εικόνας της πρώην εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision ήταν το διατροφικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε η τραγουδίστρια.

Η Αννέτ Αρτάνι δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στο instagram και κατάφερε να σοκάρει τους followers της.

Στην πρώτη φωτογραφία που ανήρτησε έδειχνε την ίδια με σκελετωμένο κορμί πριν από δύο περίπου χρόνια και στη δεύτερη το πώς κατάφερε να αποκτήσει ένα νέο, καλογυμνασμένο και υγιές πλέον σώμα.  

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα συγκλονιστικό post εξηγώντας πως κατάφερε να ξεπεράσει το διατροφικό πρόβλημα της. "Πριν από δύο χρόνια έπαθα κατάθλιψη καταλήγοντας να είμαι εντελώς μόνη χωρίς οικογένεια. Έχασα τον εαυτό μου και την όρεξή μου. Όχι επίτηδες. Αλλά συνέβη. Η καλή μου φίλη @ jenparentephoto ήρθε όταν η ζωή μου κατέρρεε και είπε: "Θα πάρω εσένα και το γιο σου έξω να απολαύσουμε ένα πραγματικό γεύμα, να βρεθείτε και να συζητήσουμε για τις φωτογραφίες σου… Δεν το έκανε για να με κατηγορήσει αλλά για να με κάνει να νιώσω καλύτερα. Αυτή η καταπληκτική φίλη εμφανίστηκε εκεί που όλοι οι άλλοι ήταν απόντες και με οδήγησε πάνω από τις γέφυρες για να με πάρει, να με ταϊσει και να με κάνει να γελάσω, ενώ έκλαιγα. Τώρα δύο χρόνια μετά πήρα περίπου 12 κιλά, αλλά το σώμα μου είναι υγιέστατο και μυώδης…". 

Και συνεχίζει η Αννέτ Αρτάνι: "Είμαστε σε αυτό μαζί. Δεν είσαι μόνος. Υπάρχει μια ολόκληρη κοινότητα εκεί έξω που περιμένει να σας μιλήσει, και φυσικά θα κάνω πάντα το καλύτερο δυνατό για να απαντήσω!". 

Η Αννέτ Αρτάνι εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision to 2006 με το τραγούδι "Why angels cry". 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top