LIFESTYLE

Καταγγελία για γνωστό τραγουδιστή: «Εκπαίδευε 14χρονη ως κατοικίδιο του σεξ»

Καταγγελία για γνωστό τραγουδιστή: «Εκπαίδευε 14χρονη ως κατοικίδιο του σεξ»

Για σεξουαλική κακοποίηση ενός κοριτσιού από όταν ήταν 14 ετών κατηγορεί γνωστό τραγουδιστή η πρώην σύντροφός του, μέσα από τηλεοπτική εκπομπή.

 

Η καταγγελία στρέφεται κατά του R Kelly, με την πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε σχέση από το 2011 έως και το 2013, να μιλά στο BBC3 και να υποστηρίζει πως την είχε εξαναγκάσει να κάνει σεξ μαζί του και με άλλα άτομα, τουλάχιστον δέκα φορές, σε ένα «μπουντρούμι του σεξ».

«Με σύστησε σε ένα από τα κορίτσια και μου είπε ότι την “εκπαίδευε” από όταν ήταν 14 ετών – αυτά ήταν τα λόγια του. Είδα ότι ήταν ντυμένη σαν εμένα, ότι έλεγε αυτά που θα έλεγα και εγώ και η συμπεριφορά της ήταν σαν τη δική μου. Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι με προετοίμαζε για να γίνω ένα από τα “κατοικίδιά” του. Τις αποκαλεί ως κατοικίδιά του», ανέφερε η 34χρονη Kitti Jones.

Σύμφωνα με την ίδια, ο τραγουδιστής ανάγκασε τη συγκεκριμένη κοπέλα, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε, «να συρθεί στο πάτωμα προς το μέρος μου και να μου κάνει στοματικό σεξ. Εκείνος είπε: “αυτό είναι το γ@μ@μένο κατοικίδιό μου, την εκπαίδευσα. Θα σου διδάξει πώς να είσαι μαζί μου”».

Μέχρι στιγμής, R Kelly δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο. Στο παρελθόν είχε αρνηθεί τις κατηγορίες για ακατάλληλη σεξουαλική συμπεριφορά και βία εναντίον γυναικών, ενώ είχε κριθεί αθώος για παιδική πορνογραφία, όταν κατηγορήθηκε ότι κατέγραφε σε βίντεο και φωτογράφιζε τις σεξουαλικές επαφές του με ένα 14χρονο κορίτσι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top