ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύπριοι ενάντια στους παιδεραστές: ‘Ετοιμάζουμε κάτι οργανωμένο, δυνατό και σωστό’

Κύπριοι ενάντια στους παιδεραστές: ‘Ετοιμάζουμε κάτι οργανωμένο, δυνατό και σωστό’

Οργανώνονται τα μέλη της σελίδας ‘Κύπριοι ενάντια στους παιδεραστές’, για να προχωρήσουν από τα λόγια στις πράξεις, μετά και τον θάνατο της 29χρονης Έλενας Φραντζής.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα (26/3), με αφορμή την τραγική ιστορία της Έλενας Φραντζή, μέλη της σελίδας ‘Κύπριοι ενάντια στους παιδεραστές’ τοποθετήθηκαν δημόσια μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να δώσουν ηχηρό μήνυμα προς την κοινωνία και το κράτος.   

Τα μέλη της εν λόγω σελίδας, ανάφεραν στην δημοσίευσή τους, ότι ετοίμαζαν την μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας που συνέβη ποτέ στην Κύπρο.

Την Πέμπτη (29/3), σε νέα ανάρτηση των μελών της σελίδας, αναφέρουν: «Θέλουμε να σας παρακαλέσουμε να έχετε λίγη ακόμη υπομονή γιατί ετοιμάζουμε κάτι οργανωμένο, δυνατό και σωστό. Παίρνουμε πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο και κάποιοι μας δηλώνουν πως αργούμε και μας προσβάλλουν κιόλας ότι είμαστε μόνο λόγια».   

Ξεκαθαρίζουνε επίσης ότι, δεν είναι καθόλου μόνο λόγια και ότι έχουν βοηθήσει ήδη πάρα πολύ, ανώνυμα, στα χρόνια λειτουργίας της σελίδας τους και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να τους προσβάλλει. 

Επισημαίνουν μάλιστα πως, «Είναι αφιλοκερδές οργανισμός με στόχο μία "καθαρή" από παιδεραστές Κύπρο». 

Επιπλέον, ζητούν την στήριξη του κόσμου, αναφέροντας μάλιστα πως, «εδώ και μέρες είμαστε σε συνεχώς επικοινωνία με επίσης αφιλοκερδές οργανισμούς που θα στηρίξουν το έργο μας, αστυνομίες, τροχαία, σπόνσορες για προσφορά σε όλα όσα θα χρειαστούμε, δικηγόρους για να ετοιμαστούν τα κατάλληλα έγγραφα με προτάσεις για σωστούς νόμους επιτέλους σε αυτήν τη χώρα». 

«Η πρώτη οργανωμένη πορεία θέλουμε να έχει ήδη χιλιάδες κόσμο», υπογραμμίζουν. 

Ακόμα, υποστηρίζουν ότι, «αν κάνουμε κάτι βεβιασμένο δεν θα ακουστεί η φωνή μας και συνεπώς δεν θα ψηφιστούν οι σωστοί νόμοι από τη βουλή και όπως θα είναι αναμενόμενο θα συνεχίσει να "λερώνεται" κι άλλο η χώρα μας και τα παιδιά αυτού του τόπου που είναι το μέλλον μας».

«Στόχος μας να μην υπάρχει κανείς παιδεραστής και κακοποιός έξω από τα κάγκελα ΠΟΤΕ! Στόχος μας να πληρώνουν οι ένοχοι ΠΑΝΤΑ! Στόχος μας ένας λαός ΚΑΘΑΡΟΣ!»   

Εν κατακλείδι αναφέρουν, «Η Κύπρος είναι ένα βασανισμένο νησί και οι αρμόδιοι οφείλουν να σταματήσουν να της διαμελίζουν την "καρδιά"!».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top