ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: 800 καταγγελίες μέσα σε μια μέρα

ΠΑΦΟΣ: 800 καταγγελίες μέσα σε μια μέρα

Συνέχεια στις τακτικές, στοχευμένες εκστρατείες της, για πρόληψη και καταστολή φαινομένων οχληρίας, κακόβουλων πράξεων και σοβαρών τροχαίων παραβάσεων, σε δρόμους της επαρχίας Πάφου, έδωσε την Τετάρτη (29/3) η Αστυνομία.

Η εκστρατεία άρχισε στις 6 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 10 το βράδυ, με τα μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, (ΟΠΟΔ, ΕΟΜΟ κλιμάκιο Αυδήμου και Τροχαίας Πάφου), να διενεργούν τροχονομικούς ελέγχους στην πόλη και προάστια της επαρχίας Πάφου.

Κατά τους τροχονομικούς ελέγχους, προέκυψαν πέραν των 800 καταγγελιών για διάφορα τροχαία αδικήματα, όπως ταχύτητα (143), χωρίς άδεια κυκλοφορίας (262), χωρίς ζώνη ασφαλείας (132), χρήση κινητού (49) κ.α. Επίσης, εκδόθηκαν 18 εξώδικες παρατηρήσεις και 53 εξώδικες προειδοποιήσεις.

Οι στοχευμένες εκστρατείες της Αστυνομίας συνεχίζονται με στόχο την πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων, καθώς επίσης και της καλλιέργειας του αισθήματος ασφάλειας του κοινού.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top