ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Μαθητές Δημοτικού έκοψαν τα μαλλιά τους για παιδιά με καρκίνο

ΠΑΦΟΣ: Μαθητές Δημοτικού έκοψαν τα μαλλιά τους για παιδιά με καρκίνο

Παιδιά Β’ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου έστειλαν μηνύματα αλληλεγγύης και προσφοράς, κόβοντας τα μαλλιά τους, στο πλαίσιο εκδήλωσης για στήριξη του Παγκύπριου Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου ΖΩΗ.

Ο Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης Δημήτρης Μικκελίδης ανέφερε πως ήμερα στέλνεται ένα ηχηρό μήνυμα από τα παιδιά του Β Δημοτικού σχολείου Γεροσκήπου γύρω από την ευαισθητοποίηση για το παιδικό καρκίνο. Ένα μήνυμα, συνέχισε, με αποδέκτη όλη την κυπριακή κοινωνία. Πρόσθεσε πως το Υπουργείο Παιδείας χαιρετίζει την εκδήλωση που γίνεται με πρωτοβουλία των μαθητών των εκπαιδευτικών και των γονιών.

Η Άντρη Παναγιώτου εκ μέρους του Συνδέσμου Γονέων του Β’ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου ανέφερε πως οι οργανωμένοι γονείς του σχολείου είναι πάντα κοντά στον εθελοντισμό.

Οι μαθήτριες του Β’ Δημοτικού σχολείου Γεροσκήπου, Κατερίνα Λένου και Βιολέτα Ανδρέου, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πράξη εθελοντισμού, προσθέτοντας πως έκοψαν τα μαλλιά τους για να τα δώσουν σε κάποιον που τα χρειάζεται.

Η εκπαιδευτικός Ντία Γερμανού, εκ των διοργανωτών, ανέφερε πως οι μαθητές του Β Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου έδειξαν την αγάπη τους μέσα από εθελοντικές δράσεις. Η εκδήλωση, συνέχισε, είναι αφιερωμένη στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου, Μιχάλης Παυλίδης, ανέφερε πως ο εθελοντισμός σημαίνει να είσαι ενεργός πολίτης και να έχεις ευαισθησίες που ξεπερνούν το εγώ σου . Πρόσθεσε πως ο Δήμος Γεροσκήπου στηρίζει πάντοτε αυτές τις εκδηλώσεις στα σχολεία του Δήμου.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top