LIFESTYLE

«Θρίλερ» με τη συμμετοχή της Κύπρου στον τελικό της Eurovision!

«Θρίλερ» με τη συμμετοχή της Κύπρου στον τελικό της Eurovision!

Με την Ελένη Φουρέιρα και το «Fuego» θα εκπροσωπηθεί στην Εurovision 2018 που θα λάβει χώρα στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας με την Ελληνίδα ερμηνεύτρια και την δισκογραφική της εταιρία να έχουν ξεκινήσει ήδη την προώθηση του σε όλη την Ευρώπη.

Η όμορφη τραγουδίστρια στοχεύει σε πρόκριση στον τελικό αλλά και ένα καλό πλασάρισμα ωστόσο αυτό δεν θα είναι ένα εύκολο εγχείρημα, σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές εταιρίες και τις αποδόσεις που δίνουν στο τραγούδι που εκπροσωπεί τη χώρα μας.

Η Κύπρος θα εμφανιστεί στον 1ο ημιτελικό μαζι με άλλες 18 χώρες και την πρόκριση να παίρνουν μόνο οι 10, ενώ έχουμε και την «ατυχία» στον ημιτελικό μας να διαγωνίζονται πολύ μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού όπως το Ισραήλ, η Τσεχία, η Εσθονία, το Βέλγιο και η Βουλγαρία.

Αυτή τη στιγμή η Κύπρος φιγουράρει στην 11η θέση του 1ου ημιτελικού με τη συμμετοχή μας στον τελικό να μοιάζει με πραγματικό θρίλερ, αφού όπως φαίνεται Κύπρος, Φινλανδία, Λευκορωσία και Αζερμπαιτζάν θα «παλέψουν» για ένα εισιτήριο.

Πάντως μπορεί να χαρακτηριστεί ως θετικό το πλασάρισμα στην 11η θέσης μια και μόλις πριν από δύο βδομάδες, βρισκόμασταν στην 14η, ενώ και από την 26η θέση της γενικής , το «Fuego» τσίμπησε δύο, και «αναρριχήθηκε» στην 24η.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top