ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Διεθνείς ποδοσφαιριστές έπιασαν… δουλειά στα εστιατόρια Ocean Basket

Διεθνείς ποδοσφαιριστές έπιασαν… δουλειά στα εστιατόρια Ocean Basket

Άλλαξαν ρόλο για μια ημέρα, προκειμένου να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους προς τους πελάτες των εστιατορίων, χάρη στη γενναιοδωρία των οποίων μαζεύτηκαν €25.350 που ενίσχυσαν την προσπάθεια του «Γκολ στη Ζωή»

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το περασμένο Σάββατο (24/3) τους πελάτες του εστιατορίου Ocean Basket, στην οδό Λήδρας, στη Λευκωσία. Διεθνείς ποδοσφαιριστές – μέλη του «Γκολ στη Ζωή», σε ένα μικρό διάλειμμα από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, φόρεσαν ποδιές, έμαθαν την τέχνη του sushi, πήραν παραγγελίες και σέρβιραν τον κόσμο.

Ανδρέας Αβραάμ, Ρενάτο Μαργκάσα και Κούλλης Παύλου εξυπηρέτησαν πρόθυμα και με χαμόγελο εκατοντάδες άτομα όλων των ηλικιών που επέλεξαν τα Ocean Basket για το Σαββατιάτικο μεσημεριανό, δείχνοντας  πως αν δεν ήταν ποδοσφαιριστές, θα μπορούσαν να είχαν κάνει καριέρα στον τομέα της εστίασης και δη στο πολύ ομαδικό και ευχάριστο περιβάλλον των Ocean Basket.

Τάσος Κίσσας και Κωνσταντίνος Παναγή διδάχτηκαν την τέχνη του sushi από τον Sushi Chef των Ocean Basket και ακολούθως ετοίμασαν όλα τα πιάτα sushi της ημέρας. Σε ρόλο κριτή, ο Ρενάτο Μαργκάσα βαθμολόγησε τους δύο τερματοφύλακες, για τις επιδόσεις τους στην κουζίνα.

Επρόκειτο για μια πρωτοβουλία των μελών του «Γκολ στη Ζωή», οι οποίοι με τον τρόπο αυτό ήθελαν να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους προς τους πελάτες των εστιατορίων Ocean Basket, χάρη στη γενναιοδωρία των οποίων μαζεύτηκαν €25.350, τα οποία ενίσχυσαν την προσπάθεια του «Γκολ στη Ζωή» για ανέγερση του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών στο Μακάρειο Νοσοκομείο, που είναι ο μεγάλος στόχος και όραμα του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των ποδοσφαιριστών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top