ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤ/ΔΡΟΜΟΥ: «Άμορφη μάζα» λέει αυτόπτης μάρτυρας

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤ/ΔΡΟΜΟΥ: «Άμορφη μάζα» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 29/3 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού στο ύψος της Αλάμπρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 16:20 όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, με το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου να έχει γεμίσει από συντρίμμια και ο δρόμος ήδη να έχει συμφορηθεί.

Στο σημείο έχουν σπεύσει περιπολικά της Αστυνομίας ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο για να παραλάβει τραυματίες που όπως αναφέρουν πληροφορίες φέρουν μικροτραυματισμούς εκ πρώτης όψεως.

Οδηγός που περνούσε από το σημείο ανέφερε στην ιστοσελίδα μας ότι τα δύο οχήματα, έχουν υποστεί εκτεταμένες ζημιές και μοιάζουν με «άμορφη μάζα σιδερικών»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top