ΚΟΣΜΟΣ

Ραγδαία βελτίωση για τη Γιούλια Σκριπάλ

Ραγδαία βελτίωση για τη Γιούλια Σκριπάλ

«Ραγδαία βελτίωση» παρουσιάζει η υγεία της Γιούλια Σκριπάλ με αποτέλεσμα να μη θεωρείται πλέον ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς.

Η σχετική ανακοίνωση από τη διοίκηση του κρατικού οργανισμού στον οποίο υπάγεται το Περιφερειακό Νοσοκομείο του Σόλσμπερι, όπου νοσηλεύεται η 33χρονη και ο πατέρας της Σεργκέι Σκριπάλ από τις 4 Μαρτίου, προσθέτει ότι η κατάσταση της υγείας της είναι «σταθερή».

Η Δρ Κριστίν Μπλάνσαρντ δήλωσε ότι η Γιούλια Σκριπάλ έχει αντιδράσει καλά στη θεραπεία, αλλά συνεχίζει να λαμβάνει εξειδικευμένη κλινική φροντίδα σε 24ωρη βάση.

Δήλωσε επίσης υπερήφανη για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις προ ημερών το Δικαστήριο Προστασίας που εκπροσωπεί τους Σκριπάλ στη διαχείριση των υποθέσεων που τους αφορούν, αλλά και η Πρωθυπουργός Μέι είχαν πει ότι σύμφωνα με τους γιατρούς αμφότερα τα θύματα της δηλητηρίασης στο Σόλσμπερι έχουν υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη από την οποία ίσως να μην καταφέρουν να ανακάμψουν.

Η κατάσταση της υγείας του Σεργκέι Σκριπάλ εξακολουθεί να περιγράφεται ως «κρίσιμη, αλλά σταθερή».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top