ΚΟΙΝΩΝΙΑ

18 χρονών Νορβηγίδα και επισκέφθηκε 33 φορές την Αγία Νάπα

18 χρονών Νορβηγίδα και επισκέφθηκε 33 φορές την Αγία Νάπα

Με 33 επισκέψεις, περίπου δύο φορές το χρόνο, κοπέλα 18 χρόνων από τη Νορβηγία είναι η νεαρότερη Πρέσβειρα Τουρισμού Αγίας Νάπας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «η Εlisabeth B. Andersen από την Νορβηγία, επισκέφθηκε την περιοχή με τους γονείς της συνολικά 33 φορές, δύο περίπου φορές το χρόνο, από τότε που ήταν βρέφος. Η ανακήρυξη της σε Πρέσβειρα Τουρισμού Αγίας Νάπας πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Δήμου από την Πολιτιστική Λειτουργό Μαρία Τοφινή Τσαντίλα».

Απονέμοντας την πλακέτα και το έμβλημα του Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας, «η κα. Τοφινή εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά και ευαρέσκειά της που ένα τόσο νεαρό κορίτσι πραγματοποίησε τόσες πολλές επισκέψεις στη περιοχή, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια καθιέρωσης του θεσμού για βράβευση των επαναλαμβανόμενων τουριστών».

Η Πολιτιστική Λειτουργός εξέφρασε «στην 18χρονη και στους γονείς της τις εγκάρδιες ευχαριστίες του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, για την ιδιαίτερη και έμπρακτη αγάπη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στην Αγία Νάπα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι γονείς της Εlisabeth τιμήθηκαν με την ίδια ανώτατη διάκριση στις 7 Σεπτεμβρίου 2017, ο μεν πατέρας της για τις 36 επισκέψεις του η δε μητέρα της επισκέφθηκε την Αγία Νάπα 38 φορές».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top