ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Εκστρατεία αφαίρεσης διαφημιστικών πινακίδων

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Εκστρατεία αφαίρεσης διαφημιστικών πινακίδων

Εκστρατεία αφαίρεσης διαφημιστικών πινακίδων που τοποθετήθηκαν χωρίς την έγκριση του, αρχίζει ο Δήμος Παραλιμνίου, μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Παραλιμνίου «καλούνται οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της επικράτειάς του, να αποφύγουν την αυθαίρετη τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων χωρίς την προηγούμενη έγκριση του Δήμου. Ενόψει της τουριστικής περιόδου, ο Δήμος προγραμματίζει εκστρατεία αφαίρεσης τέτοιων πινακίδων που έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος του παραλιακού πεζόδρομου, αμέσως μετά το Δεκαπενθήμερο του Πάσχα».

Προστίθεται πως «όσοι ενδιαφέρονται, θα έχουν την δυνατότητα να διαφημίσουν τις επιχειρήσεις τους μέσα από τις ειδικά κατασκευασμένες πινακίδες που ετοίμασε ο Δήμος για το σκοπό αυτό, οι οποίες είναι και φωτιζόμενες και περιστρεφόμενες. Τα σημεία τοποθέτησής τους έχουν καθοριστεί από το Δήμο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «η εκστρατεία αυτή θα αρχίσει από τον παραλιακό πεζόδρομο και σε μεταγενέστερο στάδιο θα εφαρμοστεί σε όλη την τουριστική και οικιστική περιοχή. Θα ήταν καλό οι άμεσα επηρεαζόμενοι να ανταποκριθούν θετικά και συνειδητά στο κάλεσμα του Δήμου για να επιτύχουμε όλοι μαζί τον στόχο μας που είναι η ωραιοποίηση του τουριστικού μας προϊόντος μέσα από την υιοθέτηση καλαίσθητων μέτρων με σεβασμό προς τους πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου».

Όσοι ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν διαφημιστικές πινακίδες καλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Δήμου Παραλιμνίου στα τηλέφωνα 23819212/23819303.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top